Huwelijksfotograaf voor uw Huwelijk

Huwelijksfotografie dat de zinnen beroert

De belangrijkste sleutel tot schitterende huwelijksfotografie [lijkt mij] is de gave om mensen op hun gemak te stellen zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn voor de camera. Daarom neem ik als jouw fotograaf huwelijk graag de tijd om de mensen die ik fotografeer te leren kennen en te luisteren naar wat hen beweegt. Alleen op die manier kan je de beelden maken waar de mensen van dromen en die ze hun ganse leven zullen koesteren.

" Over de jaren heb ik als huwelijksfotograafzo mijn eigen stijl en manier van werken gecreëerd die, gelukkig, veel mensen aanspreekt. Mijn “drive” is steeds die beelden te maken die de stoutste verwachtingen van mijn klanten overstijgen . "

Bart

 • huwelijksfotograaf
 • huwelijksfoto
 • huwelijksfotografie
 • trouwfotograaf
 • trouwfotograaf
 • huwelijk foto
 • trouw fotograaf
 • huwelijksfotografie

HuwelijksFotograaf van...

“Wij hebben zoals je op de foto’s kan zien, de dag van ons leven gehad. Het was een feest om met jou te mogen samenwerken, ongedwongen, professioneel en vooral origineel.
Dank je Bart.”
Charlotte en Niels
“Al bij ons eerste gesprek werden we volledig op ons gemak gesteld. Het eindresultaat is zeer of geslaagd! Heel mooie foto's en een adembenemende slideshow!” Jorien en HermanOok de huwelijksfotograaf van:

Huwelijksfotograaf van Wim en Linda

Huwelijksfotograaf Elien en Calil

Huwelijksfotograaf Michiel en Katrijn

Trouwfotograaf Liesbeth en Bart

Huwelijksfotograaf Elien en Calil

huwelijksfotografie Vicky en Wouter


Veel gestelde vragen

 • In welke stijl werkt huwelijksfotograaf Bart Meeus?

  Moeilijke vraag. In de loop der jaren heb ik een eigen stijl ontwikkelt die journalistiek is maar toch romantisch. Moeilijke vraag. In de loop der jaren heb ik een eigen stijl ontwikkelt die journalistiek is maar toch romantisch. Belangrijk is dat je je als koppel  nooit ongemakkelijk voelt want dat voel je in de foto’s. Ik weet dat jullie geen ervaren fotomodellen zijn en daar moet ik als professionele huwelijksfotograaf rekening mee houden :-) Je wilt beelden die de sfeer van de dag reflecteren en dat kan alleen als jullie volledig op jullie gemak zijn. De verlovingsreportage is hierbij een handig tool om op je grote dag compleet relaxed te zijn tijdens de fotoshoot. meer lezen »
 • Mogen we de shoot ook op een andere dag zetten?

  Dat kan. Ik reken daar zelfs geen extra kosten voor. Er zijn wel enkele nadelen, zoals visagie en kapsel die opnieuw dienen te gebeuren. En je hebt natuurlijk ook wel een beetje een andere sfeer. Dat kan. Ik reken daar zelfs geen extra kosten voor. Er zijn wel enkele nadelen, zoals visagie en kapsel die opnieuw dienen te gebeuren. En je hebt natuurlijk ook wel een beetje een andere sfeer.
 • Moeten we zelf een locatie zoeken of doet de huwelijksfotograaf dit?

  Het is altijd leuk als jullie met een idee komen maar als jullie geen leuke plek weten gaan we samen op zoek naar een plek die jullie past. Het is altijd leuk al jullie met een idee komen maar als jullie geen leuke plek weten gaan we samen op zoek naar een plek die jullie past.
 • Hoe lang op voorhand moeten we jou als huwelijksfotograaf boeken?

  Een ervaren huwelijksfotograaf zijn agenda is vlug ingeboekt. Tijdig reserveren dus!
 • Hebben we inspraak in de beelden die gemaakt worden?

  Uiteraard! Als huwelijksfotograaf werk ook graag met mensen die zelf ideeën hebben over hoe het eindresultaat moet zijn. Uiteraard! Ik werk ook graag met mensen die zelf ideeën hebben over hoe het eindresultaat moet zijn.
 • Hoe lang moeten we tijdens onze huwelijksdag uittrekken voor de fotoshoot?

  Als we minimum een uur kunnen fotograferen is dat meestal voldoende. Vergeet niet voldoende tijd uit te trekken voor eventuele verplaatsingen zodat geen stress ontstaat door een te krappe tijdsplanning. Als we minimum een uur kunnen fotograferen is dat meestal voldoende. Vergeet niet voldoende tijd uit te trekken voor eventuele verplaatsingen zodat geen stress ontstaat door een te krappe tijdsplanning.
 • Hoe lang duurt de shoot?

  Meestal volstaat een uurtje. Meestal volstaat een uurtje.

Controleer of ik nog vrij ben...


Vul jouw e-mailadres in tezamen met jullie namen en de datum van jouw feest en jullie weten meteen of ik nog beschikbaar ben! Zo simpel kan het...
 • Gratis Verlovingsreportage!
 • Dé Huwelijksspecialist
  ( Huwelijksfotografie, Verlovingsreportage, The PhotoBox Experience, Trash The Dress, Secret Bride Shoot,... )
 • 20 jaar Ervaring als Huwelijk fotograaf

Een Vraag ? Contacteer mij...

Tijdelijke actie

Hey Bart. Wij kregen enorm veel leuke reacties op onze foto’s en dat geeft echt een heerlijk gevoel... Wij genieten alvast nog na met volle teugen.
Hanna en Jeroen