trouwreportage Deurne
Trouwreportage Deurne Fotograaf huwelijk
december 15, 2017
Bruidsreportage Brasschaat
Bruidsreportage Brasschaat
januari 8, 2018

Fotograaf huwelijk Bruidsfotograaf Antwerpen

bruidsreportage Antwerpen

Bruidsfotograaf Antwerpen voor Sharon en Kevin

Bruidsfotograaf Antwerpen start te Lint

Als bruidsfotograaf Antwerpen mocht ik dit keer starten bij bruid Sharon te Lint. Sharon had zich omringd met wel 6 bruidsmeisjes die voor emotionele steun moesten zorgen. Toen Sharon haar bruidegom Kevin, aan de rand van het zwembad eindelijk mocht begroeten, was ook hun Golden Retriever duidelijk ontroerd 😉 Belangrijk fotomoment voor bruidsfotograaf Antwerpen!

Bruidsfotograaf Antwerpen start te Lint

Auto’s zijn erg belangrijk in het leven van Kevin en sharon. Hun bijzondere, oranjekleurige amfibiewagen trok dan ook de nodige aandacht toen ze in het gemeentehuis van Lint arriveerden. Voor eventjes toch. De meeste aandacht ging toch naar het stralende trouwkoppel. Na een zweterig ja-woord (iedereen vreesde even dat Kevin het ging begeven in zijn warme kostuum) volgde een toffe receptie in het parkje aan het gemeentehuis van Lint. Het gezelschap nam ook even de tijd om met hun bruidsfotograaf Antwerpen door het park te wandelen en toffe en leuke familiefoto’s te maken.

Bruidsfotograaf Antwerpen start te Lint

Na de nodige hapjes en drankjes trok het gezelschap naar de kerk in Lint waar een sfeervolle viering volgde. Voor de huwelijksreportage gingen bruidsfotograaf Antwerpen Bart Meeus en het pas gehuwde koppel naar het Nachtegalenpark. Kevin was blij dat hij zijn kostuumvest even uit mocht en genoot samen met zijn bruid Sharon van een ontspannen fotoshoot. Bruidsfotograaf Antwerpen was blij dat hij spontane huwelijksfoto’s kon maken van het mooie koppel dat zichtbaar genoot.

Bruidsfotograaf Antwerpen start te Lint

Bruidsfotograaf Antwerpen trok toen naar Hotel Ter Elst waar Sharon en Kevin de feestzaal hadden laten ombouwen in een idyllisch Caraïbisch strand. Na een feestelijk diner waar de gasten duidelijk van genoten, was het de beurt aan Kevin en Sharon om de dans te openen. Na de openingsdans hadden Sharon en haar bruidsmeisjes nog een speciale dans ingeoefend voor de bruidegom die het allemaal graag zag gebeuren. Een spectaculair desserten buffet uitgestald op een, hoe kan het anders, oldtimer pick-up truck (auto’s zijn belangrijk voor Sharon en Kevin ;-)) zorgden voor een enthousiast applaus. Nadien mocht Kevin de kousenband nog op bijzondere wijze ontfutselen van zijn bruidje. Sharon houdt duidelijk van tradities…ze gooide enthousiast haar bruidsboeket naar een grote groep ongehuwde dames. Wie is de volgende bruid? Iemand? bruidsfotograaf Antwerpen staat alvast paraat 😉

Hartelijk dank dat ik erbij mocht zijn als bruidsfotograaf Antwerpen
Sharon en Kevin,
Het ga jullie goed!
bruidsfotograaf Antwerpen

bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen  bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen bruidsreportage Antwerpen

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

bekijk het volgende blogbericht

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

De openingsdans op je huwelijksfeest…

bruidsfotografie

bruidsreportage Antwerpen fotograaf huwelijk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren