Lea en Rudy


Allereerst… Je hebt onze verwachtingen meer dan overtroffen. Je hebt echt schitterende foto’s gemaakt en je mag super trots zijn op het resultaat ! We zijn er alvast van overtuigd dat het boek bij iedereen echt in de smaak zal vallen. Alvast bedankt voor alles !

Liesbeth en Willy


Bedankt voor het mooie album! T is werkelijk prachtig! Wij zijn zo'n tevreden klanten!

Gisje en Theo


"We hadden bijna geen foto's waar we samen op te zien zijn. En na al die jaren... ons zelf samen zien op al die prachtige foto's. Aan u te danken. Echt heel mooi en warm gedaan. Bedankt Bart, kei van een fotograaf!"

Michelle en Nathan


'Wat een fantastisch goede fotograaf hebben we gevonden met jou, Bart! We gaan de rest van ons leven kunnen genieten van de prachtige foto's die je hebt gemaakt! Bedankt!'

Peter & Sofie


"Hoi Bart, Fantastisch filmpje! Bedankt. Wat zijn de foto's toch geweldig. Elke keer als ik ze bekijk, beleef ik de dag weer een klein beetje opnieuw... En zeker met zulke mooie foto's als jij maakt, krijg ik er maar geen genoeg van om ze keer op keer te bekijken!"

Ilse


"Dag Bart alvast bedankt voor onze slideshow... hij is fantastisch samengesteld, heb er al zeker 10 keer naar gekeken :-) Super gedaan!"

Calil


"Foto's zien er echt prachtig uit! Wij zijn beiden in de wolken met de reportage! Wij zijn dan ook blij met zo een topfotograaf!! ;-)"

Michiel & Katrijn


"Wat fijn om twee dvd's in onze bus te vinden. Dat belooft uren kijkplezier en vooral fantastische herinneringen aan Venetië. We zijn meer dat ooit overtuigd dat we de juiste fotograaf te pakken hebben!"

Vanessa & Paul


"Wij willen u op deze manier nog eens hartelijk danken om van ons huwelijk een jarenlange herinnering te maken"

Lieve


"Bedankt voor de leuke dag en de supermooie foto's. Dit is nu pas echt hoe trouwfoto's moeten zijn. Niet de saaie bedoening. Maar op een leuke manier prachtige foto's maken. Super en doe zo voort."