Check hier snel of ik je trouwdatum nog vrij ben.

  Kelly en Tim


  Kiezen van de mooiste foto's was een moeilijke taak!!! Wat een prachtige foto's! Nog eens een dikke merci.

  Angelique en Werner


  Amai Bart, prachtige foto's!!!

  Sarah en Yannick


  De foto’s zijn prachtig. We waren er helemaal overdonderd van zo mooi.  

  Saskia en Patrick


  GEWELDIGE FOTO'S !!! dankjewel!

  Hannelore en Frederik


  Bart heeft onze huwelijksfoto's op zeer professionele wijze gemaakt en een prachtig album afgeleverd als souvenir van onze mooiste dag. Zowel zijn discrete wijze van fotograferen tijdens de ceremonie en het feest, alsook zijn zeer gemoedelijke maar enthousiaste aanpak tijdens de fotoshoot resulteren in een tevreden kersvers echtpaar! Nogmaals dank voor de prachtige foto's!

  Gwen en Kenneth


  Nogmaals bedankt voor de super leuke trouwalbum Bart! We zijn super enthousiast!

  Caroline en Mathias


  We willen je graag enorm bedanken om op 23/09 ons heel de dag te volgen en onze dag in beeld te brengen. We hebben heel veel positieve reacties gehad op jou manier van werken. Ook je begeleiding bij het nemen van de groepsfoto’s heeft veel mensen op hun gemak gesteld, waarvoor dank!   We hebben dan ook het volste vertrouwen en kijken al enorm uit naar de foto’s! :-)

  Sophie en Hans


  Allereerst; wat een prachtige foto's! We zijn zéér blij met het resultaat, dikke mercie daarvoor!  

  Berdien en Reinhout


  Dag Bart, bedankt voor de prachtige foto’s van onze huwelijksdag! Je hebt echt de essentie van onze mooiste dag op beeld kunnen vastleggen. We genieten nog steeds elke keer we de mooie beelden terugzien.

  Soraya en Jan


  We kregen vanaf het begin een professionele indruk van jou. Onze indruk bleek juist! Bedankt voor de prachtige en spontane huwelijksfoto's. We bekijken ons trouwalbum heel vaak!  

  Bieke en Jan


  Iedereen mag weten hoe we aan onze prachtige huwelijksfoto's van onze mooiste dag komen, Bart!

  Lea en Rudy


  Allereerst… Je hebt onze verwachtingen meer dan overtroffen. Je hebt echt schitterende foto’s gemaakt en je mag super trots zijn op het resultaat ! We zijn er alvast van overtuigd dat het boek bij iedereen echt in de smaak zal vallen. Alvast bedankt voor alles !

  Liesbeth en Willy


  Bedankt voor het mooie album! T is werkelijk prachtig! Wij zijn zo'n tevreden klanten!

  Gisje en Theo


  "We hadden bijna geen foto's waar we samen op te zien zijn. En na al die jaren... ons zelf samen zien op al die prachtige foto's. Aan u te danken. Echt heel mooi en warm gedaan. Bedankt Bart, kei van een fotograaf!"

  Michelle en Nathan


  'Wat een fantastisch goede fotograaf hebben we gevonden met jou, Bart! We gaan de rest van ons leven kunnen genieten van de prachtige foto's die je hebt gemaakt! Bedankt!'

  Peter & Sofie


  "Hoi Bart, Fantastisch filmpje! Bedankt. Wat zijn de foto's toch geweldig. Elke keer als ik ze bekijk, beleef ik de dag weer een klein beetje opnieuw... En zeker met zulke mooie foto's als jij maakt, krijg ik er maar geen genoeg van om ze keer op keer te bekijken!"

  Ilse


  "Dag Bart alvast bedankt voor onze slideshow... hij is fantastisch samengesteld, heb er al zeker 10 keer naar gekeken :-) Super gedaan!"

  Calil


  "Foto's zien er echt prachtig uit! Wij zijn beiden in de wolken met de reportage! Wij zijn dan ook blij met zo een topfotograaf!! ;-)"

  Michiel & Katrijn


  "Wat fijn om twee dvd's in onze bus te vinden. Dat belooft uren kijkplezier en vooral fantastische herinneringen aan Venetië. We zijn meer dat ooit overtuigd dat we de juiste fotograaf te pakken hebben!"

  Vanessa & Paul


  "Wij willen u op deze manier nog eens hartelijk danken om van ons huwelijk een jarenlange herinnering te maken"

  Lieve


  "Bedankt voor de leuke dag en de supermooie foto's. Dit is nu pas echt hoe trouwfoto's moeten zijn. Niet de saaie bedoening. Maar op een leuke manier prachtige foto's maken. Super en doe zo voort."