Trouwfotograaf Bart Meeus

Huwelijksfoto's die de stempel dragen van jullie persoonlijkheid. Geen strak poseren maar spontane huwelijksfoto's waarin je als trouwkoppel jezelf kan zijn bij je trouwfotograaf. Dat is mijn garantie...

Als trouwfotograaf in Antwerpen benader ik huwelijksfotografie op een romantische en tijdloze manier. Al te vaak worden huwelijken naar mijn gevoel gefotografeerd in een stijl die heel snel gedateerd kan zijn. Huwelijksfotografie is mijn specialiteit. Als trouwfotograaf werk ik heel graag samen met de bruidsparen aan hun mooiste dag. Iedere huwelijksreportage is een nieuwe uitdaging die ik graag aanga, want elk verhaal is anders. Als trouwfotograaf mag en moet ik me keer op keer bewijzen. Dat is een echte drijfveer om mijn werk steeds beter te doen.

Trouwfotograaf ben ik sinds 1991, na mijn studies als fotograaf voltooid te hebben in Antwerpen. Je vindt me wel eens in de studio als portretfotograaf of modellenfotograaf, maar als trouwfotograaf kan ik helemaal mijn ding doen. Trouwfotograaf zijn doe ik steeds met passie voor het vak en combineer ik met vader zijn voor Jens en Yenthe. De poes Angel houdt van ons allemaal en zorgt voor gezelligheid op haar eigenzinnige manier.

“Emotions, love, Light…” is de catchprase van trouwfotograaf Bart Meeus. Alles start met emotie, vindt zijn bestaansredenen in liefde…de dingen die het leven de moeite waard maken vastleggen als trouwfotograaf met licht is mijn passie.

Als vakman streef ik steeds naar 100 procent klanttevredenheid. Als mens streef ik steeds naar een aangename samenwerking met mijn klanten. Als trouwfotograaf is mijn belangrijkste streven hoogwaardige beelden te maken die de sfeer en emotie van de huwelijksdag vastleggen zonder al te veel in te grijpen in de gebeurtenissen. Ik kijk ernaar uit jullie trouwfotograaf te zijn op jullie hoogdag van de liefde. Ik streef ernaar om bij het maken van een huwelijksreportage steeds de beste versie te zijn van mezelf zodat ik de verwachtingen en wensen van mijn klanten kan overtreffen.

Sinds 2018 mag ik me European Photographer (EP) noemen. De kwalificatie European Photographer wordt toegekend door de Federation of European Professional Photographers (FEP) en bevestigt niet alleen de technische vaardigheden, maar ook de fotografische kwaliteiten en de professionele aanpak van de fotograaf.

Trouwfotograaf Bart Meeus

Bart aan het werk

Check hier snel of ik je trouwdatum nog vrij ben.