Fotograaf Sint-Job voor huwelijk Silke en Dirk
februari 2, 2017
Fotograaf trouw Kapellen
maart 6, 2017

Bruidsreportage Antwerpen

Bruidsreportage voor Jane en Philip

Romantische bruidsreportage Antwerpen

Bruidsreportage met romantisch meisje

“Ik ben een heel romantisch meisje” zei Jane en het zou dus ook een heel romantisch bruidsreportage worden. Als thema kozen ze voor “Hollywoodfilms” en van bij het vroege ochtendgloren was iedereen in de weer om er een glamoureuze dag van te maken. Aan de inkom van het ouderlijk huis van Jane zag je al dat er kosten nog moeite gespaard waren om van deze dag een romantisch sprookje te maken.

 

Bruidsreportage start aan de voet van een geweldig versierde bloementrap

Zo was de trap, die zelfs zonder bloemen een lust voor het oog was, volledig versierd met witte anemonen. Toen Jane naar beneden schreide als een prinses, haar bruidegom tegemoet, waande iedereen zich in een Amerikaanse film.  Nadien fluisterde Philip me toe dat hij nog nooit zo zenuwachtig geweest was. Een spannende en glamoureuze start van een schitterende bruidsreportage.

Bruidsreportage Antwerpen aan Carolus Borromeuskerk.

In luxueuze limousines en een toffe antieke Londonbus begaf de suite zich naar de de Carolus Borromeuskerk aan het Hendrik Conscienceplein in Antwerpen, een voormalige Jezuïetenkerk in barokke stijl. De bruidsmeisjes, voor de gelegenheid in dieprode jurken, deden menig toerist verrast opkijken. Na een sfeervol muzikaal opgeluisterde viering werd iedereen verrast op een drankje en hapje op het sfeervolle plein voor de kerk. Na een halfuurtje trokken we voor een fotoshoot naar Kasteel den Brandt in Wilrijk.  Een belangrijk deel van de bruidsreportage

Bruidegom is nu volledig relaxed voor de bruidsreportage.

Philip kon nu alle zenuwen laten varen en zo konden we op een ontspannen manier erg mooie spontane huwelijksfoto’s maken.  Jane en Philip vertelden me later dat ze erg genoten hadden van de shoot en dat ze het heel erg leuk gevonden hadden. Als fotograaf vind ik het sowieso erg belangrijk niet alleen met goede foto’s thuis te komen, maar ook ervoor te zorgen dat bruid en bruidegom zich tijdens het maken van de bruidsreportage nooit ongemakkelijk voelen en nadien met veel plezier aan de shoot terugdenken.

Bruidsreportage te Tour en Taxis in Brussel.

Na de shoot vertrokken we naar Tour en Taxis in Brussel voor een prachtig verzorgde receptie en spectaculair avondfeest. Tijdens het avondfeest hadden we nog een extra verrassing. Op grote televisieschermen in de feestzaal konden de gasten al een slideshow zien met de mooiste foto’s van de dag. Zo konden die gasten die er niet konden bijzijn in de loop van de dag toch zien hoe sprookjesachtig mooi de ganse dag verlopen was.

 

Bedankt dat ik erbij mocht zijn als jullie huwelijksfotograaf.

Het ga jullie goed!

Bart

 

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bruidsreportage

bekijk het vorige blogbericht                    bekijk het volgende blogbericht

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

De openingsdans op je huwelijksfeest…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren