Trouw fotograaf Boom – Veronique en Koen
januari 2, 2017
fotograaf huwelijk antwerpen – Marielle en Joeri
januari 23, 2017

fotograaf huwelijk Kieldrecht – Goedele en Dieter

fotograaf huwelijk Kieldrecht – Ventilator brengt verkoeling…

Goedele en Dieter kozen de heetste dag van het jaar om hun huwelijk in te zegenen. Fotograaf Huwelijk Kieldrecht startte in Kieldrecht waar een ventilator de bruid en de visagiste vertwijfeld wat koelte gaf. Het nieuwe huisje van Goedele en Dieter was nog maar pas af…enkele details- zoals de gordijnen- onbraken nog. Een brandende zon buiten houden bleek dus moeilijk.

Net op tijd was de bruid klaar of Dieter arriveerde met een antieke bus vergezeld van de ganse suite. Ondanks het rijkelijk vloeiende zweet genoot iedereen van het hapje en drankje dat iedereen opwachtte.

Fotograaf huwelijk omringd door rampenplan Rode Kruis?

Even later mocht iedereen weer de bus op richting Kerk Beveren-Waas. Het plein voor de kerk was in beslag genomen door de plaatselijke kermis maar de chauffeur van onze bus kon zich toch een plaatsje veroveren voor de kerkgangers. Goedele en Dieter zijn lid van het Rode Kruis en het leek wel of er een provinciaal rampenplan was afgekondigd want de kerk werd overspoeld door Rode Kruis-uniformen…allemaal vrienden van Goedele en Dieter.

Fotoshoot huwelijk in Zoo van Antwerpen

Na een sfeervolle viering trokken de feestvierders naar de Antwerpse Zoo waar ook hun feest zou plaatsvinden. De marmeren zaal was een koele verpozing voor Goedele en Dieter en de huwelijksfotograaf. Niet erg lang konden we koelen want uiteraard wilden Goedele en Dieter een fotoshoot in de prachtige tuin van de Antwerpse Zoo.(fotograaf huwelijk Kieldrecht)

The Photobox Experience in de Marmeren Zaal van de Antwerpse Zoo

Langzaamaan kwamen toen de feestgasten toe voor de receptie in de Antwerpse Zoo. The Photobox Experience ging snel van start om de gasten op een ludieke manier te fotograferen voor in het unieke gastenboek van Goedele en Dieter. The Photobox Experience was weer een geweldig succes dat voor de nodige animatie zorgde.

Avondlijke wandeling brengt aangename verpozing

Tussen de gangen door van het feestmenu werden de gasten vergast op een geleide wandeling door de avondlijke tuin die nu helemaal verlaten was. Vooral het vernieuwde aquarium dat anders zo vol mensen is en nu een veel feeëriekere indruk maakte, werd door de gasten zeer gesmaakt. Na deze heerlijke avondwandeling had iedereen zin in het zoete dessertenbuffet. Het stenen Disneybeeldje dat de bruidstaart moest sieren (Goedele en Dieter zijn enthousiaste Disneyfans!) bleek enkele grammen te zwaar voor deze taart, maar dat kon de pret niet bederven. In het romantische kader van de Marmeren Zaal zetten Goedele en Dieter hun openingsdans in en konden de gasten hun beentjes strekken op de dansvloer.

 

Hartelijk dank Goedele en Dieter dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn.

Hartelijk dank ook voor jullie gastvrijheid!

Het ga jullie goed.

 

Bart

 

fotograaf-huwelijk-1

fotograaf-huwelijk-2

trouwfotograaf

trouwfotograaf

trouwfotograaf

trouwfotograaf

trouwfotograaf

trouwfotograaf

trouwfotograaf

trouwfotograaf

fotograaf-huwelijk-12

fotograaf huwelijk kieldrecht

fotograaf huwelijk kieldrecht

fotograaf-huwelijk-15

fotograaf-huwelijk-16

fotograaf-huwelijk-17

fotograaf-huwelijk-18

fotograaf-huwelijk-19

fotograaf-huwelijk-20

fotograaf-huwelijk-21

fotograaf-huwelijk-22

fotograaf-huwelijk-23

bekijk het vorige blogbericht                    bekijk het volgende blogbericht

 

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

De openingsdans op je huwelijksfeest…


 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren