Bruidsreportage Brasschaat
Bruidsreportage Brasschaat
januari 8, 2018
fotograaf huwelijk Oost-Vlaanderen
Fotograaf huwelijk Oost-Vlaanderen
februari 5, 2018

Fotograaf huwelijk Rotselaar

fotograaf huwelijk

Fotograaf huwelijk Rotselaar

Als fotograaf huwelijk mocht ik dit keer starten ten huize van Carine en Eric in Aarschot ik begon uiteraard met wat leuke foto’s te maken van de bruid die zich klaarmaakte. Als fotograaf huwelijk vind ik het heerlijk om zulke momenten,waar de bruid lang naartoe geleefd heeft, vast te leggen in mooie beelden. Bruid Carine werd bijgestaan door drie mooie bruidsmeisjes, tevens haar kinderen.

Eric en Carine houden van tradities! Toen Carine helemaal klaar was belde Eric aan om haar officieel op te pikken om naar het gemeentehuis te gaan. Gelukkig was hij zijn bruidsboeket niet vergeten.

 

Fotograaf huwelijk in Het Capucienenklooster te Aarschot

In het gemeentehuis van Aarschot wachtte Gwendolyn Rutten hen op. Hun jawoord gaven ze elkaar onder luid applaus.Het werd een mooie plechtigheid daar in het Capucienenklooster in Aarschot.

 

Iedereen nat tijdens plechtigheid te Rotselaar.

Snel kon het trouwgezelschap met fotograaf huwelijk vertrekken naar ‘feestzaal kloosterhoeve’ in Rotselaar. Eric en Carine hadden de weergoden uitgedaagd daar in de tuin van de kloosterhoeve. Ze hadden een sfeervolle plechtigheid georganiseerd op het opgeschoten gazon. De zon was niet echt van de partij, maar gelukkig bleef het de hele plechtigheid door droog. Wat niet droog bleef waren de ogen van alle aanwezigen toen de kinderen van Eric en Carine een mooi liefdeslied live brachten.

Fotograaf huwelijk huwelijksfoto’s in tuin ‘feestzaal kloosterhoeve’ in Rotselaar.

Na de plechtigheid in de tuin van de kloosterhoeve kon de receptie beginnen. Maar voor het trouwkoppel was het tijd voor de huwelijksfoto’s. Fotograaf huwelijk Bart Meeus was al met Karin en Erik naar Parijs geweest om daar een verlovingsreportage te maken (Eric had zijn verloofde ten huwelijk gevraagd op de Eifeltoren en daar waren geen foto’s van. De verlovingsreportage moest dus echt wel met hun fotograaf huwelijk doorgaan in Parijs aan de voet van de Eifeltoren) Dus wisten Erik en Karin al goed dat ze voor hun fotograaf huwelijk niet hoeven te pauzeren. De mooiste beelden maken we wanneer bruid en bruidegom niet pauzeren maar gewoon zichzelf zijn en genieten van het moment en dat deden ze met volle teugen. Fotograaf huwelijk kon snel mooie beelden maken van dit gelukkige koppel.

 

Spectaculair einde aan huwelijksfeest te Rotselaar.

De kloosterhoeve in Rotselaar is een fantastische plek om je huwelijksfeest te organiseren. De pas vernieuwde feestzaal was prachtig uitgedost en alle gasten genoten zichtbaar van al het lekkers. Fotograaf huwelijk miste geen enkel moment. Hoogtepunt van de avond: het aansnijden van de prachtige bruidstaart, de kinderen van Erik en Karin die nog een mooi lied brachten en uiteraard de openingsdans. Meestal sluit de fotograaf huwelijk af met de openingsdans maar Erik en Karin hadden nog een bijzondere verrassing voor alle gasten. Een heus vuurwerk in de tuin van de kloosterhoeve!!! Dit maakte een spectaculair eind aan deze wonderlijke mooie dag. Fotograaf huwelijk keerde tevreden terug naar Antwerpen.

Hartelijk dank Erik en Karin dat ik jullie fotograaf huwelijk mocht zijn!

Het ga jullie goed Bart

 

fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

De openingsdans op je huwelijksfeest…