Fotograaf trouw Kapellen
maart 6, 2017
trouwreportage Deurne
Trouwreportage Deurne Fotograaf huwelijk
december 15, 2017

Fotograaf trouw Kontich

Check hier snel of ik je trouwdatum nog vrij ben.

  fotograaf trouw Kontich

  fotograaf trouw Kontich startte reeds vroeg om de gezellige drukte , die ontstaat als 4 kinderen en een bruid zich tegelijkertijd voorbereiden op een feestelijk huwelijk, in sfeervolle beelden vast te leggen. Toen Erik aan de deur verscheen om bruid Liesbeth op te pikken kon de dag pas echt starten.

  burgerlijk huwelijk in gemeentehuis van Kontich

  fotograaf trouw Kontich arriveerde als eerste aan het gemeentehuis van Kontich. Kontich heeft een prachtige trouwzaal, maar vervelend is dat er op zaterdag markt is aan het gemeentehuis van Kontich en dan is parkeerplaats wel eens een probleem. Gelukkig mocht ik meerijden met de ouders van de bruid en kon fotograaf trouw Kontich zonder stress het bruidspaar opwachten aan het gemeentehuis. Na het huwelijk voltrokken was konden we in het nabijgelegen parkje ook nog wat familiefoto’s maken.

  fotograaf huwelijk Kontich naar Antwerpen voor fotoshoot

  Na een gezellige lunch vertrokken Liesbeth en Erik voor een fotoshoot naar centrum Antwerpen. De kathedraal van Antwerpen, de mooi promenades aan de Schelde,….een uitstekend decor voor fotograaf trouw Kontich om het bruidspaar spontaan en ontspannen te fotograferen. Tijdens de gratis verlovingsreportage hadden Erik en Liesbeth al een keertje kunnen ervaren hoe zo’n fotoshoot voelt. Daarom verliep ook deze fotoshoot uitstekend en vlot en kon de fotograaf snel de mooiste beelden maken.

  fotograaf trouw Kontich fotografeert sfeervolle ceremonie in feestzaal “de Ark” te Antwerpen

  Twee dolverliefde mensen die in het huwelijksbootje stappen…Bestaat er iets mooiers? Je omringen met mensen die jullie graag zien, elkaar eeuwige trouw beloven en jullie eigen verhaal laten vertellen vol gelukkige momenten. Dat is waar de mooiste dag van je leven om draait. Zo dachten Erik en Liesbeth er ook over en organiseerden een sfeervolle ceremonie in feestzaal “DE ARK” te Antwerpen.

  Een grote pluim en bewondering voor Grietje Pottie, de ceremoniespreker van dienst : haar teksten en enthousiasme werkten aanstekelijk. Persoonlijke anekdotes, grappige verhalen en ontroerende herinneringen maakten de ceremonie tot een succes.

  Het verhaal van Erik en Liesbeth was dan ook bijzonder en mooi…
  Een huwelijk gebeurt niet zomaar. Je ziet elkaar voor de eerste keer, de verliefdheid begint te groeien en als de tijd rijp is, begin je een leven samen. Zo ging het ook bij dit bruidspaar – al verliep niet alles volgens plan…
  Vijf jaar geleden passeerde Liesbeth op het werk de bureau van Erik en keken ze elkaar voor de eerste keer aan. Een coup-de-foudre die evolueerde tot omweggetjes om elkaar nogmaals te zien als ze koffie gingen halen. Lange gesprekken en de bevestiging dat Erik wél goed met kinderen kon omgaan gaven voor Liesbeth de doorslag.
  “Het is al laat, ik ga slapen. Graag de volgende keer” zijn niet de woorden die je wil horen als je je date binnenvraagt voor een drankje. Twijfels en lange sms-gesprekken resulteerden (gelukkig maar) toch in een etentje. Het was super-gezellig , en deze keer ging Erik wél nog even mee bij Liesbeth thuis om iets te drinken…
  De rest is geschiedenis.

  Alles is familie, familie is alles. Zowel Liesbeth als Erik hebben een gelukkige jeugd gehad en wilden hun ouders bedanken om van hen de personen te maken die ze nu zijn. Voor het koppel was het belangrijk dat naasten een rol speelden tijdens de ceremonie, en ze wilden heel graag dat Eriks overleden vader kort herdacht werd. Natuurlijk was het een emotioneel moment, maar Erik wist ook zeker dat zijn vader van bovenaf zat te stralen van fierheid.

  Dat liefde geen (lands)grenzen kent werd me nog eens duidelijk toen ik Eriks uncle Paul en auntie Laurie zag zitten glunderen. Die lange uren op het vliegtuig waren het helemaal waard.
  Liesbeth koos haar beste vrienden als getuigen, omdat zij als eersten haar verliefdheid opgemerkt hadden.
  Erik vond het belangrijk dat zijn beste vriend en zus goedkeuring gaven voor het huwelijk, omdat hij ze al meer dan 25 jaar in zijn leven heeft.

  De trouwvraag die één van de kinderen uitsprak, de ringen, ontroerende geloften, niet alleen naar elkaar toe , maar ook naar de kinderen toe vervolledigden het plaatje.

  Fotograaf huwelijk Kontich zag het allemaal gebeuren en mocht, tot grote tevredenheid van het huwelijkspaar, sfeervolle beelden schieten, zonder de ceremonie te storen. Op zo’n moment probeert de Fotograaf huwelijk Kontich onzichtbaar te zijn.

  Fotograaf huwelijk Kontich op spetterend feestmaal.

  Na de sfeervolle ceremonie werd het tijd om aan het feesten te gaan. Feestzaal “De Ark” te Antwerpen weet hoe dat moet. Ook het dansfeest op deze bijzondere locatie op het water zal het huwelijkspaar en hun gasten zich nog lang herinneren.

  Het sprookje van de man met de jeansbroek (zo had één van de kinderen Erik omschreven) en zorgzame mama Liesbeth belooft al vast veel goeds…

  Bedankt Erik en Liesbeth dat ik erbij mocht zijn als jullie Fotograaf huwelijk Kontich. Het ga jullie goed.

  fotograaf huwelijk kontich

  fotograaf huwelijk kontich

  fotograaf huwelijk kontich

  fotograaf huwelijk kontich

  fotograaf huwelijk kontich

  fotograaf huwelijk kontich

  fotograaf trouw kontich

  fotograaf trouw kontich

  fotograaf trouw kontich

  fotograaf trouw kontich

  fotograaf trouw kontich

  fotograaf trouw kontich

  fotograaf trouw kontich

  fotograaf trouw kontich

  fotograaf trouw kontich

  fotograaf trouwreportage kontich

  fotograaf trouwreportage kontich

  fotograaf trouwreportage kontich

  fotograaf trouwreportage kontich

  fotograaf trouwreportage kontich

  fotograaf trouwreportage kontich

  fotograaf trouwreportage kontich

  fotograaf trouwreportage kontich

  fotograaf kontich

  fotograaf kontich fotograaf kontich fotograaf kontich fotograaf kontich fotograaf kontich fotograaf kontich fotograaf kontich fotograaf kontich

  fotograaf huwelijk kontichfotograaf huwelijk kontich

   

         bekijk het volgende blogbericht

  terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

  Lees zeker ook deze blogberichten :

  huwelijksfotografie in zwart-wit?

  Bruidskinderen…schattig!

  Fotograaf-huwelijk-Actie!

  De openingsdans op je huwelijksfeest…

  bruidsfotografie

  fotograaf huwelijk Kontich

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren