trouwfotograaf voor Sofie en Jurgen – verlovingsreportage
mei 8, 2014
Huwelijksfotografie in zwartwit?
mei 16, 2014

trouwfotograaf – Myriam en Tom- verlovingsreportage

Als huwelijksfotograaf uit Antwerpen ben ik wel eens jaloers op de huwelijksfotografen die vlak bij de kust wonen. Als fotograaf is zo’n decor een droom (hoewel we in Antwerpen ook wel heel leuke plekken hebben voor een huwelijksreportage uiteraard)

Myriam en Tom hadden een appartementje gehuurd aan de kust en maakten er een tof weekendje van met de kids. Tom was aanvankelijk wat gespannen voor de fotoshoot, dus maakte ik eerst wat opnamen van hun kinderen die zo uitgelaten waren op deze mooie lentedag dat ik snel een hele reeks mooie beelden had van hun twee prachtige dochters. Hun vrolijkheid was zo aanstekelijk dat Myriam en Tom de lens van de fotograaf al snel vergaten en genoten van zon en strand. Alvast een prima repetitie voor de dag van hun huwelijk zelf waar ze ook ongedwongen zullen genieten voor de lens.
Ik kijk er al vast naar uit!
Binnenkort ontmoeten we elkaar weer om jullie huwelijksdag in detail te bespreken.

Huwelijksreportage Antwerpen fotograaf

huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage huwelijksreportage

fotograaf huwelijk

 

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!