Fotograaf trouw?


Op zoek naar een fotograaf voor jouw trouw? Lees hieronder het verhaal van Alex en Julie die alvast erg tevreden waren over hun fotograaf trouw te Schilde.

fotograaf trouw huwelijk bruidsreportage

Fotograaf trouw start in Nijlen

Goed uitgerust en netjes op tijd mocht ik starten ten huize van bruid Julie in Nijlen. Terwijl de visagiste de laatste hand legde aan haar kunstwerk (de bruid) kon ik, fotograaf trouw, al wat mooie beelden schieten. Twee prachtige bruidsmeisjes ontsnapten ook niet aan mijn aandacht. Als volleerde modellen gingen ze graag op de foto. In een knalrode sportauto –met veel gevoel voor spektakel- arriveerde bruidegom Alex om zijn bruid op te halen. Onder het goedkeurend oog van hun ouders vielen ze opgelucht in elkaars armen. Julie en Alex hadden nog een mooi huwelijkscadeau voor elkaar. Maar na een drankje en een hapje was het snel tijd om naar het gemeentehuis van Schilde te vertrekken.

Fotograaf trouw voor huwelijk Schilde

Een witte limousine bracht het gezelschap naar het gemeentehuis van Schilde waar fotograaf trouw hen opwachtte. Onder een warm zonnetje stapten Julie en haar fiere papa het gemeentehuis van Schilde binnen. Het bruidskoppel gaf elkaar het ja-woord onder het oog van vrienden en familie.

Julie wisselt van trouwjurk

Julie vond het moeilijk dé ultieme trouwjurk te kiezen. Daarom besliste ze om 2 trouwjurken te dragen op haar mooiste dag. Even jurk wisselen dus om met een ander kleed de kerk van Schilde binnen te treden.

Fotograaf trouw bij kerk van Schilde

Met een zestal oldtimer sportwagens arriveerde het trouwgezelschap bij de kerk van Schilde met sportief gegrom van motoren. Fotograaf trouw werd op het hart gedrukt (door bruidegom Alex) om zeker alle auto’s mee op beeld te zetten. Boys will be boys. Geen probleem Alex. Fotograaf trouw staat trouw klaar ;-) Alex en Julie zijn dol op hun hondje en ook hun trouwe viervoeter mocht op de huwelijksfoto’s niet ontbreken. Begeleid door de 2 schattige bruidsmeisjes stapten de hondjes mee de kerk van Schilde binnen om mee getuigen te zijn van hun feestelijke en sfeervolle viering.

Fotograaf trouw naar Kasteel Gestelhof in Berlaar

Kasteel Gestelhof in Berlaar is een heerlijke plek voor een huwelijksfotograaf. Vele idyllische hoekjes en plekjes. Na een gezellige lunch onder een rij platanen kon fotograaf trouw een reeks huwelijksfoto’s maken met de familie van de bruid. En uiteraard een fotoshoot met Alex en Julie die er duidelijk van genoten even van al het hectische van de dag te ontsnappen. Even tijd voor elkaar en genieten van het moment. Met summiere aanwijzingen van fotograaf trouw konden we hele spontane en mooie huwelijksfoto’s maken.

Hartelijk dank Julie en Alex dat ik jullie fotograaf trouw Schilde mocht zijn. Bedankt voor jullie enthousiaste reacties bij het bekijken van jullie huwelijksalbum. Het ga jullie goed!

Bart Meeus huwelijksfotograafCheck hier snel of ik je trouwdatum nog vrij ben.