Huwelijksfotograaf?


Huwelijksfotograaf voor jullie huwelijk? Bekijk hier enkele beelden van Karla en Walter die erg tevreden waren over hun huwelijksfotograaf uit Antwerpen'

Huwelijksfotograaf Antwerpen

Niet meer van de jongste…

Huwelijksfotograaf zijn voor Karla en Walter was zo fijn! Toen Karla en Walter voor het eerst in mijn onthaalruimte langskwamen gekscheerden ze : “We zijn niet meer van de jongste Bart…misschien ben je jongere koppeltjes gewend als huwelijksfotograaf?” Als huwelijksfotograaf zie je inderdaad wel meestal jongere koppeltjes passeren, maar het is zeker even leuk om huwelijksfotograaf te zijn van mensen die al een en ander hebben meegemaakt.

Huwelijksfotograaf op verlovingsreportage…

Tijdens de verlovingsreportage (die tijdelijk volledig gratis is tussen haakjes) had ik als hun huwelijksfotograaf Karla en Walter al wat beter leren kennen. Zo wisten Karla en Walter dat ik als huwelijksfotograaf niet graag heb dat ze gaan poseren. En dat ze helemaal zichzelf mogen blijven. Dat levert altijd de leukste foto’s op!

Huwelijksfotograaf pinkt traantje weg…

Op de huwelijksdag van Karla en Walter mocht ik al vroeg starten met het fotograferen van het klaarmaken van de bruid. Karla was omringd door drie mooie bruidsmeisjes waaronder ook de dochter van Karla. Het moment dat Karla zich toonde aan haar bruidegom was voor alle aanwezigen een aangrijpend moment. Iedereen (ook de huwelijksfotograaf ;-)) moest een traantje weg pinken. Maar wel gefocused!

Huwelijksfotograaf naar gemeenthuis Rumst voor ja-woord.

Geen tijd voor lang treuzelen, want we werden al snel verwacht op het gemeentehuis van Rumst voor het officiële gedeelte. Onder luid applaus gaven Karla en Walter elkaar het jawoord. Huwelijksfotograaf Antwerpen bracht het graag in beeld met spontane huwelijksfoto’s. Karla en Walter zijn fiere grootouders en zij vonden het dan uiteraard ook heel belangrijk dat de huwelijksfotograaf voldoende aandacht gaf aan de guitige bruidskindjes.

Huwelijksfotograaf naar Auberge Du Pêcheur voor huwelijksfeest.

Na een feestelijke lunch in omgeving Rumst trok het hele gezelschap inclusief huwelijksfotograaf met een stevige reisbus naar Auberge Du Pêcheur in Sint-Martens-Latem waar huwelijksfotograaf en huwelijksgezelschap feestelijk en hartelijk ontvangen werden voor een zonovergoten receptie op het terras. Wat een snikhete zomerdag. Onder een stevige loofboom, die voor wat nodige verkoeling diende te zorgen, maakten we vrolijke familiefoto's. De fel gekleurde plastic hond (kunstwerk volgens sommigen, monsterlijk gedrocht volgens anderen) zorgde voor een rode draad door hun fotoreportage.

Huwelijksfotograaf spot Remus en Romulus ;-)

Toen ze wat schaduw zochten onder de poten van de rode hond moest het beeld me onvermijdelijk doen denken aan Remus en Romulus. Leukst was dat Karla en Walter zich heel spontaan gedroegen voor de camera van de huwelijksfotograaf, ondanks de brandende hitte, zodat we snel hele toffe beelden hadden die de gemoedelijke sfeer van deze dag in vrolijke beelden weergaf.

Huwelijksfotograaf klaar voor Piñata-battle!

De familie van Karla en Walter hadden tot groot jolijt van de vele aanwezige kinderen een Piñata georganiseerd. Je weet wel zo'n kartonnen ding waar je hard op moet meppen tot de snoep in het rond vliegt. Karla en Walter mepten er vrolijk op los. Als huwelijksfotograaf sta je dan natuurlijk klaar om eventuele accidenten kleurrijk in beeld te brengen ;-) maar gelukkig bleef iedereen ongedeerd en konden de kinderen zich snel te goed doen aan het suikergoed.

Huwelijksfotograaf heeft nooit genoeg…

Karla en Walter (vooral Karla ;-)) hadden ook heel wat tijd gestoken in details zoals de tafelversiering. Als huwelijksfotograaf maak ik er dan ook graag detailbeelden van gezien deze details toch mee een stuk van de sfeer van de dag bepalen. Net voor zonsondergang vroeg ik (als huwelijksfotograaf heb je nooit genoeg mooie beelden ;-)) het huwelijkskoppel nog even naar buiten om wat sfeervolle romantische beelden te schieten. Karla en Walter genoten ervan even weg te zijn van het feestgedruis en het romantische samenzijn aan de oevers van de Leie zullen ze zich nog lang herinneren als een bijzonder moment op hun huwelijksdag.

Hartelijk dank Karla en Walter dat ik als huwelijksfotograaf op jullie huwelijksdag mocht aanwezig zijn! Hartelijk dank ook voor jullie vele fijne reacties nadien! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid! Het was erg tof jullie huwelijksfotograaf te mogen zijn!

Check hier snel of ik je trouwdatum nog vrij ben.