De belangrijkste sleutel tot schitterende huwelijksfotografie [lijkt mij] is de gave om mensen op hun gemak te stellen zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn voor de camera. Daarom neem ik als jouw fotograaf huwelijk graag de tijd om de mensen die ik fotografeer te leren kennen en te luisteren naar wat hen beweegt. Alleen op die manier kan je de beelden maken waar de mensen van dromen en die ze hun ganse leven zullen koesteren.
"Over de jaren heb ik als huwelijksfotograaf zo mijn eigen stijl en manier van werken gecreëerd die, gelukkig, veel mensen aanspreekt. Mijn “drive” is steeds die beelden te maken die de stoutste verwachtingen van mijn klanten overstijgen."

Bart

Veelgestelde vragen

In welke stijl werkt huwelijksfotograaf Bart Meeus?
Moeilijke vraag. In de loop der jaren heb ik een eigen stijl ontwikkelt die journalistiek is maar toch romantisch.
Moeten we zelf een locatie zoeken of doet de huwelijksfotograaf dit?
Het is altijd leuk als jullie met een idee komen maar als jullie geen leuke plek weten gaan we samen op zoek naar een plek die jullie past.
Mogen we de shoot ook op een andere dag zetten?
Dat kan. Ik reken daar zelfs geen extra kosten voor. Er zijn wel enkele nadelen, zoals visagie en kapsel die opnieuw dienen te gebeuren. En je hebt natuurlijk ook wel een beetje een andere sfeer.
Hoeveel tijd moeten we die dag uittrekken voor de fotoshoot?
Als we minimum een uur kunnen fotograferen is dat meestal voldoende. Vergeet niet voldoende tijd uit te trekken voor eventuele verplaatsingen zodat geen stress ontstaat door een te krappe tijdsplanning.
Hebben we inspraak in de beelden die gemaakt worden?
Uiteraard! Als huwelijksfotograaf werk ik ook graag met mensen die zelf ideeën hebben over hoe het eindresultaat moet zijn.
Hoe lang op voorhand moeten we jou als huwelijksfotograaf boeken?
Een ervaren huwelijksfotograaf zijn agenda is vlug ingeboekt.