huwelijksreportage?


Een huwelijksreportage van jouw mooiste dag? Saba en Jan lieten hun huwelijksreportage maken bij huwelijksfotograaf Bart Meeus. Zij waren uiterst tevreden met hun huwelijksreportage. Bekijk hier enkele beelden van hun huwelijksreportage in Schoten, Antwerpen en 's Gravenwezel

Huwelijksreportage van Jan en Saba.

Huwelijksreportage duurt twee dagen!

Huwelijksreportage van Janne en Saba spreidde zich over twee dagen! Waarom slechts één dag feesten als je ook kan kiezen voor twee dagen feest? ;-) Op donderdag startte de huwelijksfotograaf heel vroeg in de ochtend ten huize van Saba in Schoten om de voorbereidingen van de bruid, vergezeld van vrolijke bruidsmeisjes en haar vriendelijke mama, op de foto vast te leggen.

Huwelijksreportage start in de vroege ochtend

Een huwelijksreportage zonder ook de intense voorbereidingen van de bruid vast te leggen is niet echt een volledige huwelijksreportage,vind ik. Gelukkig vond Saba dat ook en mocht ik de huwelijksreportage reeds starten bij de eerste voorbereidingen, namelijk de maquillage en de haarstyling.

Huwelijksreportage met tranen van geluk

Na deze gezellige en vrolijke momenten was het tijd om de bruidegom te ontmoeten. Jan stelde zich, vergezeld door familie en vrienden, op onderaan de trap. Een huwelijksreportage kent nog zekerheden ;-). Zeer ontroerend moment voor alle aanwezigen! Tranen van vreugde vloeiden rijkelijk en overweldigd door emoties viel Saba haar stoere Jan in de armen. Opletten voor die maquillage!

Huwelijksreportage gemeentehuis van Schoten

Weinig tijd om te verpozen voor huwelijksfotograaf en huwelijksgezelschap want het was al tijd om te verzamelen om te vertrekken naar het gemeentehuis. Bruid en bruidegom verplaatsten zich sierlijk in een Rolls Royce naar het gemeentehuis van Schoten. Onder luid applaus gaven Saba en Jan elkaar officieel het ja-woord en na het plaatsen van de nodige handtekeningen, verplicht onderdeel in elke huwelijksreportage, kon het gezelschap weer vertrekken naar de volgende feestactiviteit, namelijk een stijlvolle receptie bij Gustatif in Schoten. Bij het buitenkomen aan de het gemeentehuis van Schoten werden ze wel nog stevig overladen met rijst. Niet een beetje rijst! Overdaad schaadt niet altijd. Soms geeft het geweldige beelden voor de huwelijksreportage!

De volgende ochtend mocht huwelijksfotograaf starten bij de ouders van Jan in Schoten. Jan had graag wat leuke familiefoto's met ouders en broers en zussen. Een huwelijksreportage is altijd een geschikt moment om beelden te maken waar je in normale omstandigheden geen mogelijkheid toe ziet.

Huwelijksreportage Antwerpen

Snel nu weer naar de bruid. Want Saba maakte zich opnieuw op om een stralende bruid te zijn. Jan pikte haar op in Schoten en samen gingen we richting Antwerpen voor wat mooie spontane huwelijksfoto's voor de huwelijksreportage. Jan en Saba hadden me laten weten dat ze het Havenhuis in Antwerpen zo'n indrukwekkend gebouw gevonden. Snel daarheen dan, lachte de huwelijksfotograaf.

Huwelijksreportage in Flinckheuvel te ‘s Gravenwezel

Voor de rest van de huwelijksreportage vertrokken we naar Flinckheuvel in 's-Gravenwezel. Het interieur van deze gezellige feestzaal Lindsay ook erg voor gezellige huwelijks foto's. Hoewel we niet zoveel tijd hadden om nog een fotoshoot te organiseren in Flinckheuvel konden we toch snel mooie beelden schieten.

Belangrijkste in een huwelijksreportage

Belangrijkste in een huwelijksreportage zijn toch wel die spontane momenten doorheen de dag waarbij familie en vrienden samen vieren met het huwende koppel. Als huwelijksfotograaf besteed ik steeds de nodige aandacht aan beelden van de gasten, vrienden en familie die mee genieten van deze dag. In een huwelijksreportage zijn de emoties van de gasten misschien wel even belangrijk in de herinnering van de huwelijksdag.

Huwelijksreportage in exotische sfeer

De huwelijksreportage van Jan en Saba zette de zich de ganse avond en een belangrijk deel van de nacht verder in kleurrijke, stemmige beelden van feestende en dansende gasten. In harmonie met hun traditie verscheen er plots, als verrassing voor de gasten, een buikdanseres die de mensen aanzette tot ik exotische heupbewegingen. De huwelijksreportage eindigde dan ook in een feestelijke sfeer.

Hartelijk dank Saba en Jan dat ik jullie huwelijksreportage mocht maken. Hartelijk dank ook voor de vele fijne reacties nadien bij het bekijken van jullie huwelijksreportage. Het was fijn jullie huwelijksfotograaf te mogen zijn! Bart Meeus

Huwelijksreportage? Check hier snel of ik je trouwdatum nog vrij ben.