Trouwfotograaf?


Zoek je een trouwfotograaf voor jouw trouw? Bekijk hier het verhaal van Nikki en Kenny die erg tevreden waren over hun trouwfotograaf. Ze trouwden in Brasschaat en hun feestlocatie was 'Kasteel van Brasschaat'

Trouwfotograaf in Brasschaat

Trouwfotograaf in zijn nopjes ;-)

Trouwfotograaf Bart Meeus was heel vroeg aanwezig op deze prachtige, zomerse augustusdag. Deze stralende dag hadden Nikki en Kenny uitgekozen om elkaar het jawoord te geven. Nikki en Kenny hadden alles in detail voorbereid zodat de trouwfotograaf alles in detail kon fotograferen. Ook het klaarmaken van de bruid krijgt steeds de nodige aandacht van de trouwfotograaf. Het si toch een moment waar je als bruid lang naar toeleeft samen met de naaste familie. De trouwfotograaf mag op dat moment toch zeker niet ontbreken voor sfeervolle herinneringen.

Trouwfotograaf kiest zijn moment

Het moment dat de bruidegom en bruid elkaar voor het eerst zien is steeds een bijzonder en beklijvend moment. Ook dit speciale moment hadden de bruid en bruidegom goed doorgesproken met de trouwfotograaf. Trouwfotograaf Bart Meeus kwam met het volgende ideetje… Nikki had zich verstopt terwijl Kenny zich opstelde in de woonkamer, vergezeld van de familie en vrienden. Langzaam (tergend langzaam volgens Kenny ;-)) kwam toen Nikki tevoorschijn. Eerst een vinger , dan een hand… spannend.. zodat dit moment voor iedereen erg emotioneel werd. Trouwfotograaf kon er mooie beelden van maken die bruid en bruidegom nog lang zullen koesteren.

Trouwfotograaf naar het gemeentehuis van Brasschaat.

Tijd om naar het gemeentehuis van Brasschaat te gaan voor het officiële gedeelte met familie en vrienden. Na het burgerlijk huwelijk konden we nog vrolijke familie foto's maken op de trappen van het gemeentehuis. Als trouwfotograaf mag je zulke momenten niet laten gaan natuurlijk. Daarna vertrok de trouwfotograaf met het gezelschap naar het park van Brasschaat.

Informele picknick voor kasteel van Brasschaat

Nikki en Kenny genoten met volle teugen van een informele picknick op het gazon voor het kasteel van Brasschaat. Het kasteel van Brasschaat was namelijk hun feest locatie. Het park van Brasschaat is het perfecte decor voor een romantische fotoshoot. En romantisch zijn Kenny en Nikki voor de volle honderd procent!

Trouwfotograaf deed reeds verlovingsreportage

Niki en Kenny hadden reeds een leuke verlovingsreportage laten maken met hun trouwfotograaf in het centrum van Antwerpen enige maanden tevoren. Daarom wisten Niki in Kinney reeds dat ze voor trouwfotograaf Bart Meeus niet hoeven te poseren maar wel zich moeten/mogen amuseren op de fotoshoot. Met de trouwfotograaf verliep de huwelijksshoot dan ook heel vlotjes en heel snel hadden we spontane huwelijksfoto's.

Hartelijk dank Kenny en Nikki dat ik jullie trouwfotograaf in Brasschaat mocht zijn! Het ga jullie goed!

Check hier snel of ik je trouwdatum nog vrij ben.