Bruidsreportage Bart en Liesbeth
januari 21, 2014
Bruidskinderen …schattig!
februari 12, 2014

bruidsfotografie Antwerpen

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie moet spontaan en echt zijn!

Michiel en Katrijn wisten op hun trouwdag al heel goed hoe hun trouwfotograaf te werk gaat om mooie bruidsfotografie te maken. In Venetië konden we enige maanden voor hun huwelijk al een unieke verlovingsreportage maken, zodat ze perfect wisten wat ik als fotograaf van hen verwachtte… Mooie bruidsfotografie is niet starre geposeerde foto’s maar wel spontane, echte foto’s. Het deed me veel plezier dat ik ook een huwelijksaankondiging mocht ontwerpen en drukken van een van de foto’s die we in Venetië schoten. Bruidsfotografie is meer dan het maken van een mooi huwelijksalbum.

Bruidsfotografie met traantjes van ontroering

Hun trouwdag begon met een leuk zonnetje en ik mocht al foto’s maken vanaf de eerste voorbereidingen. Toen Michiel aan de deur aanbelde – er bestaan nog tradities in de bruidsfotografie 😉 – waren er enkele traantjes van ontroering.

Bruidsfotografie bij 8 beaufort

Na de plechtigheid op het gemeentehuis, konden we wat informele familiefoto’s maken, waarna we naar Antwerpen trokken voor een fotoshoot van het getrouwde stel. Omdat hun receptie en avondfeest in zaal Stuurboord plaatsvond, was de omgeving van het MAS een logische keuze voor de bruidsfotografie. Ondanks een wel heel stevig briesje (die de paraplu van het paartje de vernieling injoeg) maakten we een serie toffe foto’s.Bruidsfotografie mag wat stormachtig zijn 😉

 

Danstalent op de dansvloer

Toen kwam het moment waar Katrijn en Michiel (Michiel misschien net iets minder ;-)) lang naar uitgekeken hadden…ze zouden als verrassing de receptie openen met een dans. Katrijn is een danstalent, Michiel had wat lessen nodig…met veel overtuiging smeten beiden zich op de dansvloer en verbaasden iedereen met hun talent. Als huwelijksfotograaf weet je op dat moment dat je niets mag missen.

Bruidsfotografie met de FOTOBOX

Het avondfeest werd een geweldig succes, mede dankzij THE PHOTOBOX EXPERIENCE waar de gasten gretig gebruik van maakten. Michiel en Katrijn beloofden de gasten een fles Cava voor de leukste foto. Een uitdaging die de meesten graag aannamen. Leuk te zien wat mensen allemaal doen voor een fles Cava.

Valse noot was dat de fles Cava op het einde van de avond onvindbaar bleek (gestolen?)
Tijdens de avond maakte ik ook een slideshow met een foto-overzicht van de leukste momenten van de dag. De slideshow werd dan in loop afgespeeld op een groot plasmascherm zodat wie er niet de hele dag kon bijzijn toch een beeld had van de huwelijksdag van Michiel en Katrijn.

 

Hartelijk dank dat ik erbij mocht zijn om jullie huwelijksreportage op jullie mooiste dag te verzorgen! Het ga jullie goed!

Bart

BruidsfotografieBruidsfotografie Bruidsfotografie   Bruidsfotografiefotograaf huwelijk Antwerpen     Bruidsfotografiefotograaf huwelijk Antwerpen fotograaf huwelijk Antwerpen BruidsfotografieBruidsfotografiefotograaf huwelijk Antwerpen fotograaf huwelijk Antwerpen   fotograaf huwelijk Antwerpen  fotograaf huwelijk Antwerpen

Huwelijk fotograaf Antwerpen

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

Bewaren