Spontane huwelijksfoto’s
januari 16, 2014
bruidsfotografie Antwerpen
februari 12, 2014

Bruidsreportage Bart en Liesbeth

Bruidsreportage Schilde

Bruidsreportage voor Bart en Liesbeth

Huwelijksdag start met traantjes

Liesbeth was erg gespannen bij de aanvang van haar huwelijksdag. Zelfs haar beste vriendin Stefanie leek haar niet helemaal op haar gemak te kunnen stellen. Pas als Bart (Bart de bruidegom, niet Bart de fotograaf 😉 arriveerde en haar in zijn sterke armen sloot was Liesbeth helemaal klaar om te genieten van hun huwelijksdag waar ze al zo lang naar uitkeken. Bart omarmde met snikkende tranen zijn bruid, zichtbaar onder de indruk van haar schoonheid…zulke dingen wil je vastleggen voor het leven in de bruidsreportage met een beklijvende foto. Een goede bruidsreportage getuigt van de emoties van de dag. Een bruidsreportage doet de mooiste momenten je huwelijksdag herbeleven.

Superspontaan koppel – ideaal voor een mooie bruidsreportage!

Liesbeth en Bart kozen voor een ludiek vervoer in de vorm van een antieke bus. Op weg naar het gemeentehuis zat de sfeer, mede dankzij de aanstekelijke lach van Bart, er al heel snel in. Na een supervlotte fotoreportage met het superspontane koppel trokken we naar Het ’s Graevenhof in Schilde

 

De feestzaal was omgetoverd in een romantisch hemels decor voor een huwelijksplechtigheid met introverte muziek en teksten die voor heel wat emotionele momenten zorgden voor de bruidsreportage. Zakdoeken bleven niet droog.

De fotobox …spraakmakend amusement voor de gasten op het trouwfeest.

Liesbeth en Bart weten hoe ze een feestje moeten organiseren. Na een heerlijk buffet barstte het dansfeest los. Liesbeth en Bart hadden nog een toffe verrassing voor hun gasten. Na het feestmaal opende ook THE PHOTOBOX EXPERIENCE een leuk en concept van fotograaf Bart Meeus waarbij de gasten in een photobooth stappen, volautomatisch 4 opnamen maken door een druk op de knop…enkele ogenblikken later zijn de foto’s al klaar…de gasten krijgen een exemplaar mee en één exemplaar gaat in een gastenboek waarbij de gasten dan natuurlijk ook nog hun wensen noteren voor het pasgehuwde koppel. Ambiance verzekerd!) Op het einde van het feest konden Liesbeth en Bart dus met een prachtig gevuld gastenboek naar huis.

Hartelijk dank dat ik erbij mocht zijn als jullie trouwfotograaf om jullie bruidsreportage te maken. Het ga jullie goed.

Bart

 

 

 bruidsreportagefotograaf huwelijkbruidsreportageBRUIDSREPORTAGEfotograaf huwelijkfotograaf huwelijk fotograaf huwelijk

 

 

 

Fotograaf Antwerpen huwelijksreportage

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees meer berichten over bruidsreportage

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

Bewaren