Fotograaf Herentals trouw – Sofie en Jurgen
december 10, 2015
Trouwfoto’s Antwerpen ” trouwreportage van Liesbeth en Willy”
december 25, 2015

Fotograaf Borgerhout trouw

Fotograaf Borgerhout trouw

Fotograaf Borgerhout Trouw leerde bruidsmeisjes al kennen.

Myriam en Tom keken lang uit naar hun trouwdag. Met de verlovingsreportage enige tijd geleden op het strand konden we reeds uitgebreid kennismaken en leerden ook hun twee charmante dochtertjes deze fotograaf Borgerhout Trouw al een beetje kennen. Ook zij keken hals reikend uit naar deze dag van het huwelijk en waren zenuwachtig om samen met mama en papa te vieren. Als fotograaf een huwelijk fotograferen met zulke toffe bruidsmeisjes is echt tof.

Papa van de bruid maakt indruk op de fotograaf Borgerhout Trouw

De papa van de bruid in prachtig uniform kon niet harder stralen, maar de meeste aandacht ging toch terecht naar de bruid.

Burgerlijk huwelijk Borgerhout

Na de burgerlijke plechtigheid in het prachtige districtshuis van Borgerhout gingen we beelden maken in het centraal station van Antwerpen. Niet ten onrechte het mooiste treinstation ter wereld verkozen. Goed genoeg voor deze fotograaf Borgerhout Trouw😉

Het huwelijksfeest en fotograaf trokken verder naar Bebronna in Kallo. Leuke locatie in een originele omgeving voor een huwelijksreportage. Een clown entertainde de kids wat zorgde voor animo bij de grote groep vriendjes en vriendinnetjes van de dochters van het trouwkoppel. Niemand lette nog op de fotograaf Borgerhout trouw. Weer enkele leuke beelden voor de trouwreportage van Myriam en Tom. De fotograaf van dit huwelijk ging weer tevreden naar huis die dag. Bedankt Myriam en Tom dat ik erbij mocht zijn en bedankt ook voor jullie enthousiaste reacties bij het bekijken van jullie trouwalbum.

Fotograaf Borgerhout Trouw

fotograaf huwelijk

fotograaf Borgerhout

fotograaf huwelijk

 bekijk het vorige blogbericht                               bekijk het volgende blogbericht

 

 

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

 

Bent u op zoek naar een fotograaf  voor een fotoshoot en portret van uw kind of baby, kijk dan zeker ook eens op fotograaf Antwerpen fotoshoot  

Eigenzinnige portretten van uw gezin, familie of huisdier.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren