Fotograaf Borgerhout trouw
december 18, 2015
Fotograaf trouw Schoten voor Evelyn en Jim
januari 8, 2016

Trouwfoto’s Antwerpen ” trouwreportage van Liesbeth en Willy”

Trouwfoto’s Antwerpen voor Liesbeth en Willy

Trouwfoto’s Antwerpen aan het Pomphuis!

Liesbeth en Willy kozen een uitzonderlijke locatie voor hun huwelijksfeest : DE ARK in Antwerpen, gelegen naast restaurant “het pomphuis” met prachtig uitzicht op de haven van Antwerpen. Een droom voor deze huwelijksfotograaf. Een unieke plek voor de trouwfoto’s Antwerpen …met de snel ondergaande zon op de achtergrond genoten Liesbeth en Willy van hun fotoshoot. De sfeer was geweldig op hun huwelijksfeest en ik was blij als jullie huwelijksfotograaf erbij te zijn.

Hartelijk dank Liesbeth en Willy voor jullie enthousiaste reacties nadien bij het bekijken van jullie trouwalbum!

 

trouwfoto’s Antwerpen – spontaan en ontspannen en mooi in beeld!

Trouwfoto’s Antwerpen maken is de passie van huwelijksfotograaf Bart Meeus uit Ekeren-Antwerpen. Belangrijkst bij het maken van zijn trouwfoto’s vindt hij dat bruidegom en bruid spontaan en ontspannen -en volledig zichzelf zijnde- in beeld komen. Het maken van trouwfoto’s moet ook een leuke bezigheid zijn. Op je trouwdag wil je toch geen dingen doen die je niet graag doet? Huwelijksfotograaf Bart Meeus is tijdens je huwelijksdag een beetje onzichtbaar. “Journalistiek fotograferen”, noemt men dat met een groot woord. Wat zoveel betekent als; jullie feesten en genieten van jullie trouwdag en de fotograaf maakt de juiste beelden zonder jullie feest te storen.

 

Jornalistiek fotograferen tijdens uw fotoshoot?

Tijdens het maken van de fotoreportage op locatie, war fotograaf en koppel even de tijd nemen om mooie beelden te maken, steekt huwelijksfotograaf Bart Meeus zich niet meer weg. Hij stuurt het trouwkoppel aan en laat en die dingen doen waarvan hij weet dat ze op die manier speels en ontspannen voor de lens staan. Fotograaf Bart Meeus is al huwelijksfotograaf sinds 1991, wat maakt dat hij de nodige ervaring heeft om onervaren modellen toch spontaan en op hun mooist in beeld te brengen. Trouwfoto’s Antwerpen is dan ook helemaal zijn ding.

Kijk onderaan voor meer “trouwfoto’s Antwerpen”

 

Bedankt dat ik erbij mocht voor jullie trouwreportage Antwerpen

Het ga jullie goed!

 

trouwfoto's Antwerpen

trouwfoto's Antwerpen

trouwfoto's Antwerpen

bekijk het vorige blogbericht                               bekijk het volgende blogbericht

 

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

Meer trouwfoto’s Antwerpen ? zie trouwreportage Antwerpen:

 

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren