Helge en Willem stappen in het huwelijksbootje
oktober 9, 2013

Huwelijksfotograaf van Dimitri en Els

Dimitri en Els staan al een tijdje stevig in het leven en weten wat ze willen. En ook wat ze niet willen.

Wat ze niet wilden op hun huwelijksfeest waren stijve geposeerde foto’s van hun huwelijksfotograaf. Met 5 bruidskinderen die voor de nodige animo zorgden was dat zeker geen probleem. Tijdens de verlovingsreportage (Dimitri en Els kozen voor de Antwerpse voetgangerstunnel als fotolocatie) leerden ze alvast dat voor mijn lens staan geen moment vervelend hoeft te zijn. Na een uurtje had de huwelijksfotograaf al heel snel een mooie reeks foto’s die Els en Dimitri nog lang zullen koesteren.

Op hun trouwdag waren de drie bruidsmeisjes heel nieuwsgierig hoe je een toffe mama omtovert in een stralend mooie bruid.  De twee jongens lieten het niet aan hun hart komen, maar voelden zich helemaal in hun element met hun outfit (met stoere hoed). Na hun officiële  jawoord in het gemeentehuis van Schoten, kroop de hele bende samen met bruid en bruidegom op de kermisdraaimolen, die voor het gemeentehuis stond,  wat uiteraard enkele leuke opnames gaf voor de huwelijksfotograaf. Na een gezellige lunch rond hun zwembad konden we ook enkele ongedwongen familiefoto’s maken. Nadien trokken we naar het MAS voor de fotoshoot ,zonder kinderen dit keer want het was tenslotte HUN mooiste dag. Een leuke Vespa, die we toevallig zagen, leverde ook nog enkele toffe shots op. Els en Dimitri hadden al lang begrepen dat ze voor mij niet hoefden te  poseren voor hun huwelijksfotograaf, maar gewoon mochten genieten van het moment. Mits enkele eenvoudige aanwijzingen van de huwelijksfotograaf geeft dat altijd de meest authentieke beelden.

Na de shoot die ongevuur een uurtje in beslag nam, trokken koppel en huwelijksfotograaf naar zaal Barcelona tegenover het MAS waar een gezellige receptie volgde en een spetterend avondfeest. Om het avondfeest nog meer animo te geven, werd THE PHOTOBOX EXPERIENCE (aangebodendoor de huwelijksfotograaf) opgesteld in de hal van de feestzaal. Vrienden en familie konden op die manier ongedwongen foto’s maken zo vaak ze maar wilden. Eén foto kregen de gasten mee als herinnering, één foto kleefden we in een gastenboek. Uiteraard nodigden we de gasten ook uit om bij hun foto een persoonlijke wens te schrijven, zodat Els en Dimitri ’s avonds naar huis gingen met een mooi en origineel gastenboek.

0727 els & dimitri

0630 els & dimitri

0644 els & dimitri

0683 els & dimitri

Hartelijk dank dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn!

Het ga jullie goed!

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

De openingsdans op je huwelijksfeest…

 

 

 

Bewaren