Huwelijksfotograaf van Dimitri en Els
oktober 9, 2013
Isabelle en Dennis voor de lens…
oktober 9, 2013

Helge en Willem stappen in het huwelijksbootje

Helge en Willem hadden hun trouwdag heel nauwgezet voorbereid en lieten niets aan het toeval over. Ook niet de keuze van hun huwelijksfotograaf. Maar één ding was van het begin duidelijk…het moest een dag van genieten worden, zowel voor de gasten als voor henzelf. Ik had hen op het hart gedrukt dat ze zich niet met hun huwelijksfotograaf moesten bekommeren en zeker niet hoefden poseren op hun huwelijksdag. Dat bleek al heel snel geen probleem.

Tijdens de verlovingsreportage, die we enkele weken geleden maakten op het vliegveld van Deurne, hadden ze al gemerkt dat de mooiste foto’s ontstaan als je de huwelijksfotograaf vergeet en alleen maar geniet. In dit geval genieten van elkaar.

Nadat de gasten hadden kunnen genieten van bubbels trok het gezelschap naar het gemeentehuis van Merchtem. Daar bleek de opkomst groter dan verwacht en was het zoeken naar een parkeerplaatsje, ook voor de huwelijksfotograaf. Na het jawoord hadden we tijd voorzien voor een fotoshoot in het Brusselse. Helge en Willem hebben iets ‘ondefinieerbaars’ met het Atomium, symbool van België, zo deelden ze met hun huwelijksfotograaf. Met de juiste contacten konden we de lange rijen ongeduldige toeristen voorbijsteken en enkele schitterende beelden maken in het futuristische interieur. In de omgeving van Brussel vonden we nog een mooie graffitisite. De goedlachsheid van Helge en Willem en de artistieke omgeving maakten het mogelijk voor de huwelijksfotograaf om heel snel een prachtige serie opnamen te maken die Helge en Willem nog lang zullen koesteren.

Na deze ontspannen shoot met de huwelijksfotograaf waar het verse huwelijkspaar duidelijk van genoot, trokken we naar feestzaal “Le Grand Salon” in Beersel waar na een warm ontvangst met een glas alle gasten verwacht werden voor een huwelijksceremonie in de orangerie. Misschien niet echt een ceremonie… geen ernst te bespeuren hier! Helge en Willem doopten het “ een Lovelike festival”, waarbij vrienden en familie leuke en ontroerende herinneringen oprakelden. Nadat iedereen de nodige benodigdheden voor “het festival” (met o.a. een kleurrijk zonnebrilletje) ontvangen had kon de muzikale viering van start.

Hartelijk dank Helge en Willem dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn!

0011 helge & willem

0042 helge & willem-2

0180 helge & willem

0479 helge & willem

0484 helge & willem

0510 helge & willem

0543 helge & willem

0558 helge & willem

0564 helge & willem

0592 helge & willem

0609 helge & willem

0973 helge & willem

 

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

De openingsdans op je huwelijksfeest…

Bewaren