huwelijksfotograaf voor Sandy en Geoffrey – verlovingsreportage
mei 8, 2014
trouwfotograaf voor Sofie en Jurgen – verlovingsreportage
mei 8, 2014

huwelijksfotograaf voor Joyce en Gunther – verlovingsreportage

Gunther en Joyce vonden het een geweldig idee om met hun huwelijksfotograaf vanuit Antwerpen naar de kust te rijden om daar de gratis verlovingsreportage te houden. Hun kleinste spruit wou wel eventjes meedoen, maar na enkele minuten ging zijn aandacht alweer naar het grote strand. Gelukkig hadden zij een babysit voorzien zodat we zonder problemen ons konden concentreren op de verlovingsreportage met hun twee. Poseren hoefde niet, ze maakten het gezellig daar in de duinen en op het strand zodat we makkelijk prachtige beelden konden maken van hen. Ze voelden zich helemaal op hun gemak bij hun fotograaf. Gelukkig waren ze ook niet bang om hun voeten nat te maken in het (koude) zeewater.
Als fotograaf laat ik hen graag actief zijn tijdens de shoot, want tijdens die actie valt het ‘poseren’ als automatisch weg. (zie fotograaf-huwelijk – actie…!)
Bij een kop koffie met zicht op het strand konden we nadien nog wat napraten en vertelden Gunther en Joyce languit over de naderende huwelijksdag. Ik kijk er alvast naar uit!
Ik ben zeker dat we op de dag van hun huwelijk ook een heel mooie reportage zullen kunnen maken waar ze nog jaren van genieten.

Fotograaf huwelijk Antwerpen

trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf

Fotograaf huwelijk Antwerpen

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!