Fotograaf trouw Deurne – trouwfotograaf voor Petra en Dries
april 25, 2014
huwelijksfotograaf voor Joyce en Gunther – verlovingsreportage
mei 8, 2014

huwelijksfotograaf voor Sandy en Geoffrey – verlovingsreportage

Huwelijksfotografie Antwerpen

 

Huwelijksfotograaf is een droomjob! Je kiest een plek waar je graag vertoeft en doet daar wat je graag doet….foto’s maken van blije verliefde mensen!
Sandy en Geoffrey zien elkaar heel graag. De zee en het strand waren dan ook het perfecte kader om met hun huwelijksfotograaf deze liefde in speelse beelden vast te leggen. De reis vanuit Antwerpen was het helemaal waard, want hoewel de zon wat verstek gaf was het aangenaam vertoeven.

De lucht werd af en toe dreigend, maar de dynamische lucht inspireerde Geoffrey tot dynamische poses ;-)Toen hij op de rug van Sandy ging zitten voor een ritje over het strand, was het ijs helemaal gebroken en kon ik vele vrolijke opnamen maken.

Op hun trouw zal Geoffrey ook wel voor de nodige verrassingen zorgen, daar ben ik van overtuigd (zeker nu ik de bijzondere passie kon vernemen waar hij al enige jaren zijn toekomstige vrouw ook toe poogt te overtuigen) Wie meer wil weten moet zeker komen kijken op hun trouwdag 😉
Ik kijk er alvast naar uit!
Nog veel plezier ook met de voorbereidingen van jullie huwelijk!

fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk

 

fotograaf huwelijk Antwerpen

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!