fotograaf trouw
fotograaf huwelijk Schilde
februari 28, 2018
Trouwfotograaf Antwerpen
Trouwfotograaf Antwerpen Kapellen.
januari 22, 2022

trouwfotograaf Antwerpen

huwelijksfotograaf

Trouwfotograaf Antwerpen

Trouwfotograaf Antwerpen zijn voor Karla en Walter was heel fijn! Toen Karla en Walter langskwamen in mijn ontvangstruimte in Ekeren lachten ze vrolijk: “We zijn niet meer van de jongste Bart… misschien ben je jongere koppeltjes gewend als trouwfotograaf?” Als trouwfotograaf Antwerpen zie ik inderdaad wel veel jongere koppeltjes voorbijkomen, maar het is zeker even tof om trouwfotograaf te zijn van mensen die al wat meer ervaring hebben in het leven 😉

Trouwfotograaf Antwerpen op verlovingsreportage…

Enkele maanden voor hun huwelijksdag had trouwfotograaf Antwerpen reeds een verlovingsreportage gemaakt met Carla en Walter (volledig gratis tijdelijk!) zodat we mekaar al wat beter hadden leren kennen. Karla en Walter wisten dus dat trouwfotograaf Antwerpen niet graag heeft dat er geposeerd wordt tijdens de fotoshoot. Koppels mogen/moeten helemaal zichzelf blijven. Dat geeft ook altijd de mooiste en meest spontane beelden.

Trouwfotograaf Antwerpen geëmotioneerd…

De trouwdag van Karel en Walter begon al vroeg voor trouwfotograaf Antwerpen want het klaarmaken van de bruid mocht natuurlijk niet ontbreken in de trouwreportage. De bruid had zich weten te omringen door drie beeldschone bruidsmeisjes. Een van de bruidsmeisjes was de dochter van de bruid, wat toch wel bijzonder was. Karla toonde zich voor het eerst aan haar bruidegom Walter in het bijzijn van deze drie bruidsmeisjes. Wat een emotioneel moment! Ook trouwfotograaf Antwerpen moest op zijn tanden bijten om ook niet een traantje weg te pinken en gefocust te blijven 😉

Trouwfotograaf Antwerpen naar gemeentehuis van Rumst…

Na dit bijzondere moment was het snel tijd om te vertrekken naar het gemeentehuis van Rumst voor het meer officiële gedeelte van de dag. Karla en Walter gaven onder luid applaus elkaar het jawoord. Trouwfotograaf Antwerpen kon er leuke huwelijksfoto’s van maken. Als fiere grootouders vonden zij het uiteraard ook heel belangrijk dat trouwfotograaf Antwerpen voldoende aandacht gaf aan de vele schattige bruidskindjes die massaal aanwezig waren op hun trouwdag.

Trouwfotograaf Antwerpen naar Auberge du Pêcheur voor trouwfeest…

Na een gezellige lunch in de omgeving van Rumst trok het trouwgezelschap inclusief trouwfotograaf Antwerpen met een luxe bus naar Auberge du Pêcheur in Sint-Martens-Latem. We werden hartelijk ontvangen voor een zomers aperitief op het terras van aan de oevers van de Leie. Het was een gloeiend hete zomerdag. Gelukkig vonden we wat verkoeling onder een oude loofboom waar we ook leuke familiefoto’s konden maken. Een rode draad door hun fotoreportage (letterlijk rood) was de felgekleurde plastic hond die de oevers van de Leie leek te bewaken.

Kloppen op Piñata loopt goed af…trouwfotograaf Antwerpen opgelucht.

Vrienden van Walter en Karla hadden tot groot plezier van de feestgangers en tot groot jolijt van de vele kinderen een Piñata georganiseerd. Een Piñata is zo’n kartonnen ding waar je met een stok op klopt tot de snoep in het rond vliegt. Youtube staat vol met filmpjes waar zo’n kloppartij foutloopt. Als trouwfotograaf Antwerpen sta je dan natuurlijk klaar om eventuele accidenten kleurrijk in beeld te brengen maar iedereen bleef gelukkig ongedeerd 😉 Zo konden de kinderen snel aan het snoepen gaan.

Trouwfotograaf Antwerpen met Remus en Romulus op stap.

Tijdens de huwelijksshoot zochten Karla en Walter wat verpozing onder de gigantische poten van de rode hond (een kunstwerk volgens sommigen, een gedrocht volgens anderen) De aanblik van de twee geliefden onder deze hond deed me ongewild denken aan de Remus en Romulus. Gelukkig gedroegen Karla en Walter zich heel spontaan voor de camera van trouwfotograaf Antwerpen ondanks de gloeiende hitte deze dag. Snel hadden we zo een heleboel toffe beelden die de vrolijke sfeer van hun trouwdag perfect weergaven.

Trouwfotograaf Antwerpen nooit tevreden!

De bruid had heel wat tijd en aandacht gestoken in fijne details zoals de tafelversiering op hun feesttafels. Als trouwfotograaf Antwerpen maak ik dan ook graag mooie beelden van zulke details. Gezien deze toch wel een beetje mee de sfeer van de dag bepalen. Als trouwfotograaf Antwerpen ben je nooit tevreden met de beelden die je schiet dus vlak voor zonsondergang, vroeg ik Karla en Walter nog even mee naar buiten om aan de oevers van de Leie nog wat romantische beelden te schieten. Bruid en bruidegom vonden het fijn om even het feestgedruis te verlaten en dit moment even met z’n tweeën te delen. Ze zullen zich deze romantische momenten nog lang herinneren.

Heel erg bedankt Walter en Karla dat ik als trouwfotograaf Antwerpen aanwezig mocht zijn op jullie fijne huwelijksdag.
Ook voor de vele fijne reacties nadien heel erg bedankt. En heel erg bedankt ook voor jullie gastvrijheid.
Ik vond het erg fijn jullie trouwfotograaf Antwerpen te mogen zijn!

huwelijksfotograaf trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen trouwfotograaf Antwerpen