Fotograaf trouw Antwerpen
oktober 9, 2013
Verlovingsreportage E Hun & Frederik in Londen (huwelijksfotograaf Antwerpen)
november 29, 2013

Verlovingsreportage in Londen ( Kelly en Fred)

Fred vroeg Kelly ten huwelijk op de Tower Bridge in Londen.

Het sprak voor hen dan ook vanzelf dat we de GRATIS verlovingsreportage in Londen hielden. We spraken af aan de Tower Bridge een  uurtje voor zonsondergang. Kelly en Fred hadden zich goed voorbereid en een lijstje gemaakt van “highlights” van Londen die ze zeker in hun reportage wilden en met hun fotograaf wilden bezoeken.

Ik drukte hen op het hart dat voor mij het hoofdonderwerp bij “Kelly en Fred en de liefde” lag en niet bij Londen. Gelukkig zagen Kelly en Fred het ook zo. We maakten al snel enkele toffe opnamen voor en op de Tower Bridge. We wandelden verder richting Sint-Paulscathedral en de Millenium Bridge, net op tijd voor een romantische zonsondergang. Samen dronken we gezellig nog een glas aan de oevers van de Thames met zicht op het prachtige Londen. Gelegenheid om nog wat plannen te bespreken voor hun huwelijk volgend jaar.

Omdat je niet alle dagen in Londen bent met je huwelijksfotograaf en Kelly en Fred nog een aantal Londense hoogtepunten op hun verlanglijstje hadden staan, spraken we de volgende ochtend af aan ‘The Londen Eye’. Net op het moment dat er een halve marathon door hartje Londen gaat en een heel deel van de stad autovrij gemaakt werd 😉  Zo konden we wel  unieke foto’s maken op de ‘Westminster Bridge‘ met zicht op de Big Ben en “The House of Parlements”.

Toen we ook wat foto’s maakten in de tuin van Westminster Abbey werden we snel op de vingers getikt door een security-agent die ons snel duidelijk maakte dat fotograferen niet zomaar kon. We wandelden dan maar via wat leuke straatjes richting Buckingham Palace waar we ook wat foto’s maakten, hoewel de enorme mensenmassa niet altijd bevorderlijk was voor een leuke achtergrond.

Uiteraard wilden Kelly en Fred ook een typische Londense telefooncel en Londense bus in hun reportage. Nadat we samen nog van een heerlijke lunch genoten trokken Kelly en Fred naar de luchthaven…de kindjes in België konden ook weer niet TE lang zonder mama en papa. Ikzelf genoot enorm van de fotoshoot en dankzij de hulp van Martine liep alles op wieltjes. De Londense metro kent nu ook voor mij geen geheimen meer

De laatste dagen zijn we stevig in de weer om met de foto’s een leuke huwelijksaankondiging te ontwerpen…wordt vervolgt…

fotograaf huwelijk (9)fotograaf huwelijk (10) fotograaf huwelijk (8) fotograaf huwelijk (7) fotograaf huwelijk (6) fotograaf huwelijk (5) fotograaf huwelijk (4) fotograaf huwelijk (3) fotograaf huwelijk (2) fotograaf huwelijk (1)

fotograaf huwelijk

fotograaf huwelijk

fotograaf huwelijk (11) fotograaf huwelijk (12) fotograaf huwelijk (13) fotograaf huwelijk (14) fotograaf huwelijk (15) fotograaf huwelijk (16) fotograaf huwelijk (17) fotograaf huwelijk (18) fotograaf huwelijk (19) fotograaf huwelijk (20) fotograaf huwelijk (21) fotograaf huwelijk (22) fotograaf huwelijk (23) fotograaf huwelijk (24) fotograaf huwelijk (25) fotograaf huwelijk (26) fotograaf huwelijk (27) fotograaf huwelijk (28) fotograaf huwelijk (29) fotograaf huwelijk (30)  fotograaf huwelijk (32) fotograaf huwelijk (34) fotograaf huwelijk (35) fotograaf huwelijk (36) fotograaf huwelijk (37) fotograaf huwelijk (38) fotograaf huwelijk (39) fotograaf huwelijk (40)