Glenn en Rebecca trouwen!
oktober 9, 2013
Verlovingsreportage in Londen ( Kelly en Fred)
november 15, 2013

Fotograaf trouw Antwerpen

Fotograaf trouw Antwerpen voor Leen en Hans

fotograaf trouw

Van begin af aan was het duidelijk dat Hans niet zo happig was om een fotoshoot te doen.

Verlovingsreportage met fotograaf trouw stelt Hans meer op zijn gemak

Gelukkig kon de verlovingsreportage daar snel verandering in brengen. Toen Hans merkte dat hij niet hoefde te poseren voor de lens van fotograaf trouw Bart Meeus en dat hij gewoon zichzelf mocht (moest) zijn, ging het als een fluitje van een cent. De stralende glimlach van Leen deed de rest 😉

Fotograaf trouw tijdens de kerstdagen

Leen en Hans huwden enkele dagen voor Kerst. Donkere sombere dagen…dat maakte voor fotograaf trouw de uitdaging alleen groter om een locatie te vinden waar we “warme” foto’s konden maken. Die locatie vonden we snel in het Centraal Station van Antwerpen. De temperatuur was best koel te noemen  maar warm genoeg om een uurtje leuke foto’s te maken. Leen en Hans konden zich volledig ontspannen. Spontane foto’s waren het resultaat.  In de namiddag, net op tijd vóór het vroege donker, gaven ze elkaar het jawoord in het gemeentehuis van Merksplas.

Leen en Hans toveren sombere zaal om tot feestpaleis

Voor hun receptie en avondfeest kozen ze voor de feestzaal aan sporthal “t Hofeinde” in Merksplas. Een donkere wat sombere zaal die Leen en Hans met behulp van een heleboel sfeerverlichting en witte doeken omtoverden tot een feestelijke en romantische droomlocatie.

De hele zaal baadde in een feeëriek winters licht. Ook heel origineel was de donkere tunnel die ze maakten naar de ingang met een “speciaal verrassingselement”. Nog vlak voor de receptie konden we ook nog wat familiefoto’s maken in de feestzaal.

fotograaf trouw en de fotobox

Om hun feest nog leuker te maken voor hun gasten, kozen leen en Hans ook voor THE PHOTOBOX EXPERIENCE. Een “hokje” waar de gasten, op een zelfgekozen moment tijdens het avondfeest  instappen met hun vrienden of familie. Na een druk op een knop worden 4 opnamen gemaakt die enkele ogenblikken later op één foto uit de box komen. Eén foto wordt in het gastenboek gekleefd en één foto krijgen de gasten mee als herinnering. Leen en Hans vertelden me later dat THE PHOTOBOX EXPERIENCE lange tijd onderwerp van gesprek geweest onder familie en vrienden en voor velen een belangrijk onderdeel was in het welslagen van dit mooie trouwfeest!

Het prachtige gastenboek vol grappige en speelse foto’s (steeds vergezelt met de wensen van familie en vrienden) is daarvan een blijvende herinnering, naast uiteraard hun echte trouwalbum.

 

Hartelijk dank dat ik jullie fotograaf trouw mocht zijn!

Het ga jullie goed!

Bart

fotograaf trouw

fotograaf trouw

fotograaf trouw

fotograaf trouw

fotograaf trouw

fotograaf trouw

fotograaf trouw

fotograaf trouw

 

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Meer beelden zien voor fotograaf trouw

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

De openingsdans op je huwelijksfeest…

 

Bent u op zoek naar een

portretfotograaf voor een fotoshoot kinderen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren