huwelijksfotograaf Brasschaat
Trouwfotograaf Brasschaat
mei 6, 2022

huwelijksfotograaf Antwerpen

huwelijksfotograaf Antwerpen (

huwelijksfotograaf Antwerpen speelt thuismatch met Gentenaars.

Hannelore en Frederik wonen in Gent. Maar voor hun huwelijksreportage hadden ze de thuishaven van huwelijksfotograaf Antwerpen gekozen. Geen foto’s maken in hun thuisstad Gent, ook een heel mooie stad 😉 , was natuurlijk geen optie. Daarom kozen Hannelore en Frederik voor het centrum van Gent, met zijn mooie Graslei, als fotolocatie voor hun gratis verlovingsreportage. Huwelijksfotograaf Antwerpen kon er met het enthousiaste koppel een mooie reeks beelden maken waar ze nog jaren van zullen genieten.

 

huwelijksfotograaf Antwerpen in mooiste kerk van ’t Stad.

Op hun huwelijksdag mocht huwelijksfotograaf Antwerpen starten in een van de mooiste kerken van de stad Antwerpen, namelijk de Sint Andries kerk. Na een sfeervolle eucharistieviering trok het hele gezelschap naar het wondermooie kasteel den Brand in Wilrijk. Vrienden en familie werden er gastvrij onthaald met een feestelijke receptie.

 

Spontane huwelijksfoto’s…geen probleem!

Gelukkig vonden Hannelore en Frederik nog wat tijd om met huwelijksfotograaf Antwerpen even de drukte te verlaten om in het monumentale ‘park den Brand’ wat vrolijke en spontane huwelijksfoto’s te maken. Tijdens de verlovingsreportage  hadden Hannelore en Frederique al ervaren hoe makkelijk het is om je spontaan te gedragen voor de lens van huwelijksfotograaf Antwerpen. Afspraak is dat je voor zijn lens niet poseert maar gewoon jezelf blijft. Huwelijksfotograaf Antwerpen heeft daar de nodige trekjes en ervaring voor. Dus geen zorgen voor wie denkt dat het een Mission Impossible wordt. Grappig moment je tijdens de huwelijk fotoshoot was toen een koppel eenden Hannelore en Frederik kwamen gezelschap houden en wat aan “photobombing” deden.

Speelse familiefoto’s door huwelijksfotograaf Antwerpen

Uiteraard mochten op de klassieke familiefoto’s niet ontbreken op deze feestelijke dag. Maar ook familiefoto’s hoeven geen stijve plaatjes te worden het mag best een beetje speels en vrolijk zijn.

Iedere familie is natuurlijk anders, maar huwelijksfotograaf Antwerpen maakt graag wat speelsere familiefoto’s.

 

 

Hartelijk dank Hannelore en Frederique dat ik jullie huwelijksfotograaf Antwerpen mocht zijn. Hartelijk dank ook voor jullie fijne reacties. Het ga jullie goed.

Huwelijksfotograaf Antwerpen Bart Meeus

 

huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen ( huwelijksfotograaf Antwerpen (