Trouwfotograaf Antwerpen
Trouwfotograaf Antwerpen Kapellen.
januari 22, 2022
huwelijksfotograaf
huwelijksfotograaf Brasschaat
maart 11, 2022

Trouwreportage Boom

trouwfotograaf

trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf trouwfotograaf

 

 

 

Trouwreportage Boom kent hete start in Boechout.

Trouwreportage Boom startte dit keer in Boechout. Karen en Wim hadden een zonovergoten dag gekozen voor hun huwelijksreportage. Zonovergoten is misschien een beetje zacht uitgedrukt… het werd een snikhete dag voor Karen en Wim en hun huwelijksfotograaf uit Antwerpen. Trouwreportage Boom beloofde een puffende, zwetende trouwreportage te worden. Maar niet gezaagd, niet geklaagd… beter dan regen.

Huwelijksfotograaf uit Antwerpen houdt zich sterk

Na een hartelijk onthaal van de bruidegom door de bruid, Wim was erg onder de indruk van Karen die in echte Hollywood stijl van de trap neerdaalde, vertrokken we met een charmant Volkswagen busje naar de trouwzaal van Boom voor het vervolg van de trouwreportage Boom. Tijdens het burgerlijk huwelijk in de trouwzaal Boom gaven Karen en Wim elkaar zwetend en puffend het jawoord onder luid applaus. Bij het verlaten van de trouwzaal Boom werden ze verrast met een volle laag aan bloemblaadjes. Leuk moment voor de trouwfotograaf! Geen tijd te verliezen en snel wat kusjes aan de aanwezigen want trouwreportage Boom kreeg snel zijn vervolg in een charmant zaaltje dat Karen en Wim sfeervol en romantisch hadden gedecoreerd met witte doeken. Toen Karen met haar papa plechtig het zaaltje binnenstapte over de witte loper, konden velen hun tranen niet bedwingen. De huwelijksfotograaf uit Antwerpen hield zich sterk 😉

Trouwfotograaf Antwerpen naar Tomorrowland?

Trouwreportage Boom zou trouwreportage Boom niet zijn als we ook de beroemdste plekken van Boom, namelijk de Schorre, bekend van Tomorrowland, zouden bezoeken voor wat leuke, spontane trouwfoto’s. We hielden het kort, want de trouwreportage Boom moest zoveel mogelijk in de schaduw gebeuren, want in de zon was veel te heet.

Trouwreportage Boom naar Hof van Nazareth

Tijd om naar de feestzaal te trekken in Lier. In Hof van Nazareth kon het huwelijkspaar en trouwfotograaf even verpozen met een frisdrankje en wat afkoelen in de airco. Na een leuke reeks huwelijksfoto’s met de familie, werd het tijd voor de receptie en avondfeest. Karen en Wim genoten met volle teugen van het sfeervolle avondfeest tot in de late uurtjes.

Hartelijk dank Karen en Wim dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn voor trouwreportage Boom.

Bart Meeus

huwelijksfotograaf