huwelijk fotograaf Antwerpen – Sofie en Leslie
maart 12, 2014
huwelijksfotograaf voor Sandy en Geoffrey – verlovingsreportage
mei 8, 2014

Fotograaf trouw Deurne – trouwfotograaf voor Petra en Dries

Fotograaf trouw Deurne

fotograaf trouw Deurne voor Petra en Dries

Petra en Dries hadden hun huwelijksdag tot in de puntjes voorbereid. De weergoden hadden het anders gepland…Na een zonnige start richting het charmante gemeentehuis van Heist op den Berg waar hun huwelijk zou voltrokken worden, trok een stormachtige onweerswolk over. Na een wolkbreuk, die hun ja-woord met donder en bliksem wat extra weerklank gaf, trokken Dries en Petra naar het pittoreske kerkje van Gestel voor een sfeervolle viering.

Fotograaf trouw Deurne ziet hemel open gaan.

Gelukkig hielden Petra en Dries de sfeer erin en kon zelfs de pletsende regen hun geluk niet verstoren. Als huwelijksfotograaf is zo’n wisselend weertje wel een extra uitdaging.
Na de viering werden alle gasten vergast op een glaasje achter het historische kerkgebouw. Gelukkig trok daar de hemel open en kon iedereen genieten van een stralend zonnetje en een even stralende bruid en bruidegom.

Vliegveld Deurne leuke fotolocatie voor fotoshoot

Als locatie voor de huwelijksreportage kozen Petra en Dries een bijzonder kader, namelijk het vliegveld van Deurne. Daar konden we leuke foto’s maken bij een kleurige oldtimer. De retro vliegeniersmuts maakte het voor Dries helemaal af. Hij zag zichzelf al als een avonturier door de hemel zweven, maar bruidje Petra hield hem wijselijk op de begane grond.

Gratis verlovingsreportage

De verlovingsreportage die we een tijd geleden maakten in de fabrieken van bussenbouwer VanHool in Koningshooikt gaven Dries en Petra al een leuke voorproef van hoe ik als huwelijksfotograaf te werk ga. Zo konden we heel ontspannen en relaxed een leuke mix van romantische en coole foto’s maken die zij nog lang zullen koesteren in hun huwelijksalbum.
Voor het vervolg van hun huwelijk reden we naar Hof van Reyen in Mortsel voor een gezellige receptie en schitterend avondfeest. De huwelijksreportage van Dries en Petra was leuk om maken. Als huwelijksfotograaf is het heerlijk om zo’n dag mee te beleven! Bedankt Petra en Dries. Het ga jullie goed!!!

Huwelijk fotograaf

huwelijk fotograaf Antwerpenhuwelijk fotograaf Antwerpenfotograaf trouw Deurnehuwelijk fotograaf Antwerpenhuwelijk fotograaf Antwerpenhuwelijk fotograaf Antwerpenheight=”582″ />huwelijksfotograaffotograaf trouw Deurnefotograaf trouw Deurnefotograaf Antwerpen huwelijksreportagehuwelijk fotograaf Antwerpenfotograaf trouw Deurnefotograaf trouw Deurnehuwelijk fotograaf Antwerpenhuwelijk fotograaf Antwerpen

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren