Huwelijksreportage voor Elien & Calil
maart 7, 2014
Fotograaf trouw Deurne – trouwfotograaf voor Petra en Dries
april 25, 2014

huwelijk fotograaf Antwerpen – Sofie en Leslie

Huwelijksfotografie Antwerpen

Sofie en Leslie gaan al een hele tijd samen door het leven maar deze dag zou een heel bijzondere dag worden. Als huwelijksfotograaf mocht ik erbij zijn om hun verhaal in beelden te illustreren. Als mensen hun trouwfeest plannen investeren ze er een heleboel van zichzelf in en willen dat hun huwelijksdag een neerslag is van hun persoonlijkheid en liefde. Dan komt die grote vraag: “ Wie vertrouwen we voldoende om ons verhaal in beelden te registreren?” Een belangrijke en niet zo makkelijke keuze. Ik neem dan ook steeds de tijd om de mensen te leren kennen. De verlovingsreportage aan het MAS was een eerste stap in dit verhaal.

Met hun tienerdochter als getuige wisselden ze de ringen uit in het gemeentehuis van Boom. Geen massa volk maar een leuk huwelijksfeest voor de intieme vrienden en familie. Feestlocatie werd de Hortensiahoeve in Kapellen waar de gastheren persoonlijk met paraplu het feestkoppel droog naar binnen loodste. Altijd een plezier om daar te gast te zijn! Gelukkig werd het toch nog droog nadien zodat we nog mooie beelden in de tuin, gehuld in herfstkleuren, konden maken. Veel succes verder Sofie en Leslie!

Huwelijksfotograaffotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk  fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk fotograaf huwelijk

 

fotograaf huwelijk Antwerpen

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!