Isabelle en Dennis voor de lens…
oktober 9, 2013
Fotograaf trouw Antwerpen
oktober 9, 2013

Glenn en Rebecca trouwen!

Glenn en Rebecca zijn twee warme mensen die je onmiddellijk sympathiek vindt zodra je ze leert kennen. Ook hun zoontje Laslo, een goed jaar oud, steelt je hart zodra je hem ziet.

Rebecca, die naaister is van beroep, kon op haar mooiste dag al haar creativiteit en kunde tonen met haar zelfgemaakte outfits. Zelfs haar trouwkleed ontwierp en naaide ze zelf en het resultaat mocht gezien worden! Laslo, volledig in wit kostuumpje en blauwe deukhoed stal de show en ging gewillig op de foto, wat je niet altijd verwacht van een kleuter op een drukke dag als deze. Papa en mama die trouwen, je maakt het zelden mee!

Na het burgerlijk huwelijk in Stabroek begon het weer wat te keren (lees: het begon te regenen) en maakten we wat familiefoto’s in de hal van het gemeentehuis zelf. Het werd zo al snel tijd om naar de kerk te gaan. Rebecca en Glenn kregen het voor elkaar hun huwelijksbeloften te kunnen doen in het gezellige en pittoreske kerkje van havendorp Lillo bij Antwerpen. Om het feest helemaal compleet te maken, werd ook Laslo gedoopt tijdens de huwelijksmis. De ringen van bruid en bruidegom waren verstopt in een ballon, die Laslo naar voor mocht brengen; toen iemand de ballon stukprikte om de ringen te bevrijden gaf dit een enorme knal in de muisstille kerk wat niet het gewenste effect had. Laslo schrok zich een ongeluk en begon luid te wenen. Nadat mama bruid Rebecca de traantjes gedroogd had, kon iedereen een ijsje smullen op het gezellige dorpsplein. Voor de fotoshoot gingen we uiteraard ook op wandel door Lillo. Ondertussen was ook de zon weer van de partij zodat het een stralende fotoshoot werd. Rebecca en Glenn amuseerden zich kostelijk op hun wandeling, zodat ik makkelijk mooie beelden van hen kon maken.

Net op tijd was de shoot ten einde of het begon alweer te regenen, maar dat maakte voor hen niet zoveel meer uit want de rest van de dag konden de festiviteiten binnen gehouden worden.

0628 rebecca en glenn

0641 rebecca en glenn

0667 rebecca en glenn

0671 rebecca en glenn

0702 rebecca en glenn

0557 rebecca en glenn

 

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

De openingsdans op je huwelijksfeest…