Helge en Willem stappen in het huwelijksbootje
oktober 9, 2013
Glenn en Rebecca trouwen!
oktober 9, 2013

Isabelle en Dennis voor de lens…

Het ouderlijk huis van Isabelle ligt verscholen tussen eeuwenoude beuken, omgeven door een een sierlijk park met vijver. Je waant je er even in een andere wereld. Toen ik er ’s ochtends vroeg arriveerde om de voorbereidingen van de bruid vast te leggen, voelde ik onmiddellijk de superromantische sfeer waarin Isabelle opgroeide . Die sfeer moest ik zeker in mijn huwelijksfoto’s terugvinden. Dat hadden Isabelle en Dennis me tijdens hun verlovingsreportage ook al laten weten.

Toen Dennis aan de voet van de prachtige houten trap van het landhuis, omringd door zijn ouders en familie zijn prachtige bruid opwachtte, was de spanning te snijden. Iedereen voelde dan ook de krop in de keel toen Isabelle eindelijk de trap afdaalde en in de armen van haar toekomstige werd ontvangen. De lichtomstandigheden waren voor mij als fotograaf niet eenvoudig maar ik was dan ook heel tevreden dat ik de sfeer helemaal kon vastleggen.

Met de Rolls-Royce die de oom van Dennis zo prachtig wist te renoveren reed het trouwkoppel naar het gemeentehuis van Brasschaat om daarna onmiddellijk naar het centrum van Brasschaat te rijden voor de huwelijksinzegening. De antieke bus waar de suite mee vervoerd werd, zorgde voor een extra cachet.

De  drie bruidsmeisjes van Isabelle en Dennis leken uit een Amerikaanse film geplukt met hun roze jurkjes en maakten het plaatje helemaal af.

Na de sfeervolle viering trokken we naar Lillo, het pittoreske polderdorpje aan de Schelde vlakbij Antwerpen, waar we enkele mooie plekje vonden om de romantische beelden te maken waar Isabelle en Dennis naar zochten. Ook de aanlegsteiger, zo typisch voor Lillo leverde enkele leuke beelden.

Na de fotoshoot die in een ontspannen sfeer verliep trokken we naar feestzaal “Hof Ten Damme” te Kallo. Prachtig decor voor een sfeervolle receptie en avondfeest! Schitterend hoe men in deze feestzaal steeds weer een prachtig avondfeest weet te organiseren met een perfect oog voor detail! Ook de DJ van het huis brengt met zijn niet voor de hand liggende keuze aan muziek steeds een belangrijk deel toe aan het welslagen van het feest.

0088 isabelle & dennis

0095 isabelle & dennis

0103 isabelle & dennis

0504 isabelle & dennis

0716 isabelle & dennis

0748 isabelle & dennis

0763 isabelle & dennis

0785 isabelle & dennis

0796 isabelle & dennis

0800 isabelle & dennis

1167 isabelle & dennis

0083 isabelle & dennis

 

 

terug naar de website huwelijksfotograaf Bart Meeus

 

Lees zeker ook deze blogberichten :

huwelijksfotografie in zwart-wit?

Bruidskinderen…schattig!

Fotograaf-huwelijk-Actie!

De openingsdans op je huwelijksfeest…

Bewaren