Fotograaf huwelijk Malle

Jullie gaan binnenkort trouwen en zijn nog op zoek naar een huwelijksfotograaf voor jullie trouw in omgeving Malle?


Graag nodig ik jullie uit om een kijkje te nemen op mijn website. Houden jullie van spontane huwelijksfoto’s en beelden die niet strak geposeerd zijn maar de emotie van uw dag weergeven zoals die écht was? Spreekt jullie stijl mij aan? Hieronder kan je makkelijk de beschikbaarheid controleren om jullie huwelijksfotograaf te zijn.

Fotograaf huwelijk Malle met ervaring én passie


Bijna 30 jaar huwelijksfotograaf in Malle en omgeving en nog steeds vol passie voor de huwelijksfotografie! Ik combineer graag mijn liefde voor huwelijksfotografie met mijn passie voor mensen. Ik vind het geweldig met jonge (en soms minder jonge) mensen deel uit te maken van hun mooiste dag. Ieder verloofd koppel heeft zo zijn verhaal. Als fotograaf huwelijk Malle stap ik graag een stukje mee in dat verhaal. Nu ik reeds meer dan 25 jaar huwelijksfotograaf in Malle ben heb ik gelukkig een stevige reputatie kunnen opbouwen waar mensen op vertrouwen. Dit vertrouwen en mijn ruime ervaring geeft me ook de vrijheid steeds nieuwe dingen uit te proberen en mezelf te verbeteren als fotograaf huwelijk Malle. Iedere reportage is steeds een uitdaging op die manier en kans om weer nog beter te doen. Het draait om jullie en jullie speciale dag…het registreren van de emoties van deze dag waar jullie zo lang naartoe geleefd hebben. Wat jullie plannen ook zijn, ik kijk ernaar uit jullie mooiste dag als fotograaf huwelijk Malle in beeld te brengen zoals jullie deze gedroomd hebben.

Huwelijksfotograaf anders


Omdat iedere huwelijksdag weer anders is en ook jullie verwachtingen anders zijn neem ik als jullie fotograaf huwelijk Malle graag de tijd om naar jullie plannen te luisteren. Het valt me steeds weer op dat als mensen hun huwelijksdag plannen ze vaak een groot deel van zichzelf daarin steken. Ze willen dat die dag hun liefde én hun persoonlijkheid illustreert. En dan komt die grote uitdaging " Welke fotograaf huwelijk Malle vertrouwen we voldoende om ons verhaal in beelden vast te leggen?" En dat is een heel belangrijke keuze. Dus wil ik echt wel tijd maken om jullie beter te leren kennen zodat ik jullie daarbij kan helpen.

Fotograaf huwelijk Malle nu tijdelijk met gratis verlovingsreportage!


De gratis verlovingsreportage is daarbij alvast een handig tool. Op een moment dat jullie past, op een plek die jullie mooi vinden, plannen we een fotoshoot. Gewoon in casual kledij. Het is de ideale manier om jullie fotograaf huwelijk Malle, ook op fotografisch vlak, beter te leren kennen. Het heeft natuurlijk ook het voordeel dat we beelden hebben die we kunnen gebruiken om jullie huwelijksdag verder aan te kleden door bijvoorbeeld een mooi gastenboek met foto’s te ontwerpen. Ik toon jullie zeker alle mogelijkheden wanneer jullie langskomen.

Mijn taak als fotograaf huwelijk Malle


Het is mijn taak als fotograaf huwelijk Malle om het juiste licht te zoeken, de juiste plekken, het juiste camerastandpunt en de juiste momenten te kiezen. Daar hoeven jullie je dus geen zorgen over te maken. Wat is jullie taak? Mij te negeren (op een positieve manier ;-)) en te genieten van jullie dag en van elkaar. Zo kan ik beter de gebeurtenissen in hun natuurlijk schoonheid “zoals ze gebeuren” tijdens jullie dag registreren in mooie beelden. Ik zorg ervoor dat jullie je zoveel mogelijk op jullie gemak voelen voor mijn camera.

Spontane beelden


Wanneer koppels met trouwplannen mij opzoeken vraag ik hen vaak: ‘Wat vinden jullie belangrijk in jullie huwelijksreportage en jullie fotograaf huwelijk Malle?’ Het antwoord is vaak; ‘ We willen dat onze huwelijksfoto’s spontane beelden zijn, geen stijve geposeerde huwelijksfoto’s waar iedereen zich ongemakkelijk op voelt.” Spontane, echte beelden is wat ik als fotograaf huwelijk Malle steeds nastreef. Ik geloof echt dat je, als je naar foto’s kijkt, je altijd wel wat kan voelen hoe de mensen zich voelden op het moment dat de beelden gemaakt werden. Daarom vind ik het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen wanneer ze gefotografeerd worden.

Hoe starten we?Laat ons van start gaan… Stap 1 naar mooie huwelijksfoto’s lijkt me dat jullie kennismaken met uw fotograaf huwelijk Malle ;-). Kijk eerst even of ik nog beschikbaar ben. De agenda van een fotograaf huwelijk Malle zit al ver vooruit gepland. Ik nodig jullie graag uit om vrijblijvend samen te zitten bij een drankje. Vertel me jullie plannen en wat jullie verwachtingen zijn.
Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en ga graag met jullie op weg! Graag tot dan!


Fotograaf huwelijk Malle Bart Meeus

Check hier snel of ik je trouwdatum nog vrij ben.

  Huwelijksfotograaf Bart Meeus:

  "Jullie liefdevolle momenten, tranen van geluk en stralende gezichten vastleggen in spontane en tijdloze huwelijkfoto's."

  Huwelijksfotograaf Bart Meeus


  "Mijn voornaamste doel als huwelijksfotograaf is om van jullie huwelijksdag stijlvolle, mooie en natuurlijke beelden te maken die de sfeer en emoties vastleggen. De belangrijke momenten uiteraard maar ook de kleine herinneringen … het plezier, de tranen, de liefde, de tederheid… tedere gebaren die ongemerkt blijven als de huwelijksfotograaf ze niet tijdig registreert. Mijn doel is beelden maken die tijdloos zijn, creatief en origineel. Beelden die emotie oproepen. Ik zie mezelf graag als verteller van jullie verhaal. Dus probeer ik als huwelijksfotograaf ook zo weinig mogelijk in te grijpen in jullie dag. Huwelijksfotograaf Bart Meeus


  Bekijk meer foto's
  mei 29, 2022
  huwelijksfotograaf Antwerpen (

  huwelijksfotograaf Antwerpen

  […]
  mei 6, 2022
  huwelijksfotograaf Brasschaat

  Trouwfotograaf Brasschaat

  […]
  april 26, 2022
  fotograaf huwelijk wuustwezel

  Fotograaf huwelijk Wuustwezel

  […]
  maart 11, 2022
  huwelijksfotograaf

  huwelijksfotograaf Brasschaat

  […]
  februari 5, 2022
  trouwfotograaf

  Trouwreportage Boom

  […]
  januari 22, 2022
  Trouwfotograaf Antwerpen

  Trouwfotograaf Antwerpen Kapellen.

  […]