Check hier snel of ik je trouwdatum nog vrij ben.

  huwelijksfotograaf Bart Meeus:

  "Jullie liefdevolle momenten, tranen van geluk en stralende gezichten vastleggen in spontane en tijdloze huwelijkfoto's."

  Huwelijksfotograaf Bart Meeus


  "Mijn voornaamste doel als huwelijksfotograaf is om van jullie huwelijksdag stijlvolle, mooie en natuurlijke beelden te maken die de sfeer en emoties vastleggen. De belangrijke momenten uiteraard maar ook de kleine herinneringen … het plezier, de tranen, de liefde, de tederheid… tedere gebaren die ongemerkt blijven als de huwelijksfotograaf ze niet tijdig registreert. Mijn doel is beelden maken die tijdloos zijn, creatief en origineel. Beelden die emotie oproepen. Ik zie mezelf graag als verteller van jullie verhaal. Dus probeer ik als huwelijksfotograaf ook zo weinig mogelijk in te grijpen in jullie dag. Huwelijksfotograaf Bart Meeus


  Bekijk meer foto's

  Trouwfotograaf, Bart Meeus


  Huwelijksfotograaf Bart Meeus benadert huwelijksfotografie op een romantische en tijdloze manier. Al te vaak worden huwelijken naar zijn gevoel gefotografeerd in een stijl die heel snel gedateerd is. Huwelijksfotografie is zijn specialiteit. Hij werkt heel graag samen met de bruidsparen. "Iedere keer is het een uitdaging, want elk koppel is anders. Je moet je keer op keer bewijzen. Dat is een echte drijfveer om mijn werk goed te doen." Huwelijksfotograaf Bart Meeus


  Bekijk meer foto's
  mei 29, 2022
  huwelijksfotograaf Antwerpen (

  huwelijksfotograaf Antwerpen

  […]
  mei 6, 2022
  huwelijksfotograaf Brasschaat

  Trouwfotograaf Brasschaat

  […]
  april 26, 2022
  fotograaf huwelijk wuustwezel

  Fotograaf huwelijk Wuustwezel

  […]
  maart 11, 2022
  huwelijksfotograaf

  huwelijksfotograaf Brasschaat

  […]
  februari 5, 2022
  trouwfotograaf

  Trouwreportage Boom

  […]
  januari 22, 2022
  Trouwfotograaf Antwerpen

  Trouwfotograaf Antwerpen Kapellen.

  […]

  Jullie gaan binnenkort trouwen en zijn nog op zoek naar een fotograaf trouw Zwijndrecht voor jullie trouw in omgeving Zwijndrecht?


  Graag nodig ik jullie uit om een kijkje te nemen op mijn website. Houden jullie van spontane huwelijksfoto’s en beelden die niet strak geposeerd zijn maar de emotie van uw dag weergeven zoals die écht was? Spreekt jullie stijl mij aan? Kijk dan snel of ik op jullie dag nog vrij ben om jullie fotograaf trouw te zijn.

  Fotograaf trouw Zwijndrecht met ervaring én passie


  Bijna 30 jaar fotograaf trouw in Zwijndrecht en omgeving en nog steeds vol passie voor de huwelijksfotografie! Ik combineer graag mijn liefde voor huwelijksfotografie met mijn passie voor mensen. Ik vind het geweldig met jonge (en soms minder jonge) mensen deel uit te maken van hun mooiste dag. Ieder verloofd koppel heeft zo zijn verhaal. Als fotograaf trouw Zwijndrecht stap ik graag een stukje mee in dat verhaal. Nu ik reeds meer dan 25 jaar fotograaf trouw in Zwijndrecht ben heb ik gelukkig een stevige reputatie kunnen opbouwen waar mensen op vertrouwen. Dit vertrouwen en mijn ruime ervaring geeft me ook de vrijheid steeds nieuwe dingen uit te proberen en mezelf te verbeteren als fotograaf trouw Zwijndrecht. Iedere reportage is steeds een uitdaging op die manier en kans om weer nog beter te doen. Het draait om jullie en jullie speciale dag…het registreren van de emoties van deze dag waar jullie zo lang naartoe geleefd hebben. Wat jullie plannen ook zijn, ik kijk ernaar uit jullie mooiste dag als fotograaf trouw Zwijndrecht in beeld te brengen zoals jullie deze gedroomd hebben.

  Fotograaf trouw anders


  Omdat iedere huwelijksdag weer anders is en ook jullie verwachtingen anders zijn neem ik als jullie fotograaf trouw Zwijndrecht graag de tijd om naar jullie plannen te luisteren. Het valt me steeds weer op dat als mensen hun huwelijksdag plannen ze vaak een groot deel van zichzelf daarin steken. Ze willen dat die dag hun liefde én hun persoonlijkheid illustreert. En dan komt die grote uitdaging " Welke fotograaf trouw Zwijndrecht vertrouwen we voldoende om ons verhaal in beelden vast te leggen?" En dat is een heel belangrijke keuze. Dus wil ik echt wel tijd maken om jullie beter te leren kennen zodat ik jullie daarbij kan helpen.

  Kies zoals vele verliefde koppels voor een coole verlovingsreportage!


  Op een moment dat jullie past, op een plek die jullie mooi vinden, plannen we een romantische fotoshoot. Gewoon in casual kledij. Het is de ideale manier om jullie fotograaf trouw Zwijndrecht, ook op fotografisch vlak, beter te leren kennen. Het heeft natuurlijk ook het voordeel dat we beelden hebben die we kunnen gebruiken om jullie huwelijksdag verder aan te kleden door bijvoorbeeld een mooi gastenboek met foto’s te ontwerpen. Ik toon jullie zeker alle mogelijkheden wanneer jullie langskomen.

  Mijn taak als fotograaf trouw Zwijndrecht


  Het is mijn taak als fotograaf trouw Zwijndrecht om het juiste licht te zoeken, de juiste plekken, het juiste camerastandpunt en de juiste momenten te kiezen en op een creatieve manier jullie mooiste dag in mooie beelden te vertalen. Daar hoeven jullie je dus geen zorgen over te maken. Wat is jullie taak? Mij te negeren (op een positieve manier ;-)) en te genieten van jullie dag en van elkaar. Zo kan ik beter de gebeurtenissen in hun natuurlijk schoonheid “zoals ze gebeuren” tijdens jullie dag registreren in mooie beelden. Ik zorg ervoor dat jullie je zoveel mogelijk op jullie gemak voelen voor mijn camera.

  Spontane beelden


  Wanneer koppels met trouwplannen mij opzoeken vraag ik hen vaak: ‘Wat vinden jullie belangrijk in jullie huwelijksreportage en jullie fotograaf trouw Zwijndrecht?’ Het antwoord is vaak; ‘ We willen dat onze huwelijksfoto’s spontane beelden zijn, geen stijve geposeerde huwelijksfoto’s waar iedereen zich ongemakkelijk op voelt.” Spontane, echte beelden is wat ik als fotograaf trouw Zwijndrecht steeds nastreef. Ik geloof echt dat je, als je naar foto’s kijkt, je altijd wel wat kan voelen hoe de mensen zich voelden op het moment dat de beelden gemaakt werden. Daarom vind ik het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen wanneer ze gefotografeerd worden.

  Hoe starten we?  Laat ons van start gaan… Stap 1 naar mooie huwelijksfoto’s lijkt me dat jullie kennismaken met uw fotograaf trouw Zwijndrecht ;-). Kijk eerst even of ik nog beschikbaar ben. De agenda van een fotograaf trouw Zwijndrecht zit al ver vooruit gepland. Ik nodig jullie graag uit om vrijblijvend samen te zitten bij een drankje. Vertel me jullie plannen en wat jullie verwachtingen zijn.
  Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en ga graag met jullie op weg! Graag tot dan!
  Fotograaf trouw Zwijndrecht Bart Meeus Fotograaf trouw Zwijndrecht